Wednesday, April 14, 2010

Akibat membeli

ish..tak tau la nak explain macam mana
tapi ni la dia bahana kalau
kemaruk membeli kasut..
korang tengok je la gambar kat bawah ni ye

Kasut ni beli kat Vincci
masa Jusco bandaraya baru je bukak hari tu
dalam bulan February @ March kot..
selesa sangat pakai kasut ni..


Yang black ni pulak hasil rembatan tadi..
Dalam dok ronda-ronda nak beli Jco Donuts
untuk budak-budak ni
dah terembat pulak kasut kat Vincci lagi
korang perasan tak apa-apa persamaan pada kasut itu??
walaupun pun warnanya sama tapi
rekabentuknya adalah sama..
waaaaa..kenapa la aku boleh tak perasan ni
tadi dah balik rumah nak masukkan kasut baru ni
dalam shoes cabinet baru terpandang kasut yang satu itu
mujur la warnanya berbezakan..
kalau tidak mau haru je

5 comments:

  1. laaa beli sampai boleh tak perasan design tu sama ek. heheh, tak pe janji kaler lain. kalau tak memang haru biru la

    ReplyDelete
  2. laa cemana ko leh x perasan lak emy.. by d way cun ar kaler itam tu... i loikeee... ni yg nk g terjah vincci gak nih... eh vincci nyer kasut skang dah cun2 kan.. dlu cam x bes...skang da bes balik..

    ReplyDelete
  3. haa kalo kak emy nak tau, lieya suek kasut yg terbukak sikit depan tu....mmg sume highheel lieya pesen camtu wakakaakakaka.....

    ReplyDelete
  4. cantiknya kasut tu..tp camner sampai tak leh pasan kasut yg sama tu? hehehehe...sib baik kaler lain kan....hehehehe

    ReplyDelete
  5. cantik design kasut ni.. ruzi pun suka brand ni.. klu g kedai tu meriah ngan bunyi kelentung kelentang tapak kasut! hehe.. nasib baik warna lain.. tp klu pakai pun org x perasan kot.. yg penting kasut tu selesa kat kaki kita.. tq wish bday my mom... :-)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, April 14, 2010

Akibat membeli

ish..tak tau la nak explain macam mana
tapi ni la dia bahana kalau
kemaruk membeli kasut..
korang tengok je la gambar kat bawah ni ye

Kasut ni beli kat Vincci
masa Jusco bandaraya baru je bukak hari tu
dalam bulan February @ March kot..
selesa sangat pakai kasut ni..


Yang black ni pulak hasil rembatan tadi..
Dalam dok ronda-ronda nak beli Jco Donuts
untuk budak-budak ni
dah terembat pulak kasut kat Vincci lagi
korang perasan tak apa-apa persamaan pada kasut itu??
walaupun pun warnanya sama tapi
rekabentuknya adalah sama..
waaaaa..kenapa la aku boleh tak perasan ni
tadi dah balik rumah nak masukkan kasut baru ni
dalam shoes cabinet baru terpandang kasut yang satu itu
mujur la warnanya berbezakan..
kalau tidak mau haru je

5 comments:

  1. laaa beli sampai boleh tak perasan design tu sama ek. heheh, tak pe janji kaler lain. kalau tak memang haru biru la

    ReplyDelete
  2. laa cemana ko leh x perasan lak emy.. by d way cun ar kaler itam tu... i loikeee... ni yg nk g terjah vincci gak nih... eh vincci nyer kasut skang dah cun2 kan.. dlu cam x bes...skang da bes balik..

    ReplyDelete
  3. haa kalo kak emy nak tau, lieya suek kasut yg terbukak sikit depan tu....mmg sume highheel lieya pesen camtu wakakaakakaka.....

    ReplyDelete
  4. cantiknya kasut tu..tp camner sampai tak leh pasan kasut yg sama tu? hehehehe...sib baik kaler lain kan....hehehehe

    ReplyDelete
  5. cantik design kasut ni.. ruzi pun suka brand ni.. klu g kedai tu meriah ngan bunyi kelentung kelentang tapak kasut! hehe.. nasib baik warna lain.. tp klu pakai pun org x perasan kot.. yg penting kasut tu selesa kat kaki kita.. tq wish bday my mom... :-)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015