Thursday, April 15, 2010

Eiii geramnya la.


Mia sekarang ni makin banyak peel dia..
kadang-kadang tu geram je..
rasa nak je cubit..
mujur la dia tu skinny je kan..
so takde la sampai hati
mummy dia nak cubit..
takat lepuk-lepuk manja je..
hahaha..
cuba tengok apa dia buat..
masa ni dah siap-siap nak pegi KL
dok tunggu daddy masukkan barang dalam keta
mummy dok snap la gambar budak2 ni
tetiba baru perasan Mia dah tanggalkan seluar dia
hai bertuah betul budak sorang ni..
ha..apa lagi kitaorang ugut..
Mia tinggal..tak payah ikut..
tapi dia steady je tak heran pun..
dia siap nak pakai seluar sendiri..
macam la pandai pakai sendiri..

mula-mula memang steady je dia
nak pakai sendiri
tapi bila tengok orang lain dah start nak pakai kasut
ha baru la terjerit-jerit dia..
eiii..kalau buat lagi
sure kena babab ni Mia oiii

5 comments:

  1. hehehe kelako nye mia leh tanggal2 seluar pulak..haa..nak pakai balik dah lmbt pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. bdk2 ni mmg suka mnduga kesabaran kita kan.. saja jer cari pasal.. echa skang dah kena babap ngan sy.. makin mnjadi2 perangai..huh x tahan beb

    ReplyDelete
  3. heheh sama jer peel kalau dah nama anak2 ni emy.. kadang2 sajer jer kita ni acah2/ugut2 nak tinggalkan depa.. tp depa tukan buat muka selamba jer. hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaahahah....budak bijak notti2 mottie ni kak hahaahahah...

    die tgh syok dpt skill baru tu kak, bukak seluar...pakai seluar.....heheehehehehe

    ReplyDelete
  5. hahahahahahah dia saja nak kena lepuk2 manja tu... hahahahaha..

    huhuhuhu linn tak taulah nanti bila my 3rd hero dah besar... yg dua ni punn naik fininggg woo

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, April 15, 2010

Eiii geramnya la.


Mia sekarang ni makin banyak peel dia..
kadang-kadang tu geram je..
rasa nak je cubit..
mujur la dia tu skinny je kan..
so takde la sampai hati
mummy dia nak cubit..
takat lepuk-lepuk manja je..
hahaha..
cuba tengok apa dia buat..
masa ni dah siap-siap nak pegi KL
dok tunggu daddy masukkan barang dalam keta
mummy dok snap la gambar budak2 ni
tetiba baru perasan Mia dah tanggalkan seluar dia
hai bertuah betul budak sorang ni..
ha..apa lagi kitaorang ugut..
Mia tinggal..tak payah ikut..
tapi dia steady je tak heran pun..
dia siap nak pakai seluar sendiri..
macam la pandai pakai sendiri..

mula-mula memang steady je dia
nak pakai sendiri
tapi bila tengok orang lain dah start nak pakai kasut
ha baru la terjerit-jerit dia..
eiii..kalau buat lagi
sure kena babab ni Mia oiii

5 comments:

  1. hehehe kelako nye mia leh tanggal2 seluar pulak..haa..nak pakai balik dah lmbt pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. bdk2 ni mmg suka mnduga kesabaran kita kan.. saja jer cari pasal.. echa skang dah kena babap ngan sy.. makin mnjadi2 perangai..huh x tahan beb

    ReplyDelete
  3. heheh sama jer peel kalau dah nama anak2 ni emy.. kadang2 sajer jer kita ni acah2/ugut2 nak tinggalkan depa.. tp depa tukan buat muka selamba jer. hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaahahah....budak bijak notti2 mottie ni kak hahaahahah...

    die tgh syok dpt skill baru tu kak, bukak seluar...pakai seluar.....heheehehehehe

    ReplyDelete
  5. hahahahahahah dia saja nak kena lepuk2 manja tu... hahahahaha..

    huhuhuhu linn tak taulah nanti bila my 3rd hero dah besar... yg dua ni punn naik fininggg woo

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015