Sunday, April 11, 2010

Saya Dapat...

Yeah...
Ada orang baik hati
Telah membelikan saya
notebook baru..
Yeah..thank you abang..
Hihihi..nak kata hadiah bday..
Bday jauh lagi..
tapi ni hadiah atau dalam erti kata lain
terpaksa beli sebab
mungkin husband ku
tak tahan dengan renggekkan
dan rajukkan ku
(setiap kali berebut lappy dengan dia)
wakakaka..
so dia dengan baik hatinye..
(ke berat hati bang???)
telah membelikan sebuah notebook baru
untuk isterinya yang tercinta ini..
Yeah...sayang abang..
aku memang request nak Dell Mini
lama dah mengidam..
lebih-lebih lagi bila baca entry kak Mimi dapat
hadiah Dell mini masa bday dia baru2 ni
mula-mula nak colour pink
tapi out of stock la pulak
ish..ish..so aku pilih jade green..
boleh la hubby pinjam kan..
macam mana aku selalu pinjam
notebook HP dia dulu :D
so ini adalah gambar yang aku ambik kat google je.


lepas ni makin tegar la aku ber FB hahaha..
dan harap2 dapat la selalu update blog kan :D

4 comments:

  1. green pun comey la emy.. heheh bestkan ada mini netbook, senang nak angkut kemana2..

    ReplyDelete
  2. wah ini ke yg diidamkan dlm entry before nih.. wah emy pon da dpt ni yg bikin gua panas pungkok nih.. sy nih memendam rasa je.. ikut ati nk rembat jer...tapiiii...hmm later la

    ReplyDelete
  3. wah ...cute!!! mmg cantik kak...berbunge2 laa ati sekrang yeak heheeheheh

    ReplyDelete
  4. BESTNYE!!

    sronok bila tgk org yg dapat memacam hadiah dari laki memasing...aku? huhuhu..laki takde fulus ;(

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, April 11, 2010

Saya Dapat...

Yeah...
Ada orang baik hati
Telah membelikan saya
notebook baru..
Yeah..thank you abang..
Hihihi..nak kata hadiah bday..
Bday jauh lagi..
tapi ni hadiah atau dalam erti kata lain
terpaksa beli sebab
mungkin husband ku
tak tahan dengan renggekkan
dan rajukkan ku
(setiap kali berebut lappy dengan dia)
wakakaka..
so dia dengan baik hatinye..
(ke berat hati bang???)
telah membelikan sebuah notebook baru
untuk isterinya yang tercinta ini..
Yeah...sayang abang..
aku memang request nak Dell Mini
lama dah mengidam..
lebih-lebih lagi bila baca entry kak Mimi dapat
hadiah Dell mini masa bday dia baru2 ni
mula-mula nak colour pink
tapi out of stock la pulak
ish..ish..so aku pilih jade green..
boleh la hubby pinjam kan..
macam mana aku selalu pinjam
notebook HP dia dulu :D
so ini adalah gambar yang aku ambik kat google je.


lepas ni makin tegar la aku ber FB hahaha..
dan harap2 dapat la selalu update blog kan :D

4 comments:

  1. green pun comey la emy.. heheh bestkan ada mini netbook, senang nak angkut kemana2..

    ReplyDelete
  2. wah ini ke yg diidamkan dlm entry before nih.. wah emy pon da dpt ni yg bikin gua panas pungkok nih.. sy nih memendam rasa je.. ikut ati nk rembat jer...tapiiii...hmm later la

    ReplyDelete
  3. wah ...cute!!! mmg cantik kak...berbunge2 laa ati sekrang yeak heheeheheh

    ReplyDelete
  4. BESTNYE!!

    sronok bila tgk org yg dapat memacam hadiah dari laki memasing...aku? huhuhu..laki takde fulus ;(

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015