Sunday, April 25, 2010

Watermark



Ni semua gara-gara
tengok entry kat blog si Lieya
pasal watermark..
bila usha blog untuk buat watermark tu
ada lak yang terbekenan di hati
banyak dah kawan-kawan blogger
lain pun dah ada watermark
saya pun nak gak la kan..
so ni la watermark saya..
tamak la pulak..
sekali buat nak dua
hahaha

5 comments:

  1. keh keh keh ...takpe kak...lagi berseri2 pic kite nanti...liey apun buat due sebab geram tgk yg comel2 tul...

    puas hati kan kak....akak punye watermark mmg cun dabomb!!~~

    ReplyDelete
  2. wah semua dah pandai berwater mark.. cantik2 pulak tu... akak ni emy, ada gak buat sendiri watermark.. tp kekadang ingat nak tepek, tp selalu lupa nak tepek watermark tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. cutenye yg ada bear tu.. sy pon dah order satu gak..

    ReplyDelete
  4. emy..

    cantik2 pilihan emy.. pas ruzi tgk kat blog zana.. lieya dan u ni.. terus rasa berkenan dan terus order.. suka!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, April 25, 2010

Watermark



Ni semua gara-gara
tengok entry kat blog si Lieya
pasal watermark..
bila usha blog untuk buat watermark tu
ada lak yang terbekenan di hati
banyak dah kawan-kawan blogger
lain pun dah ada watermark
saya pun nak gak la kan..
so ni la watermark saya..
tamak la pulak..
sekali buat nak dua
hahaha

5 comments:

  1. keh keh keh ...takpe kak...lagi berseri2 pic kite nanti...liey apun buat due sebab geram tgk yg comel2 tul...

    puas hati kan kak....akak punye watermark mmg cun dabomb!!~~

    ReplyDelete
  2. wah semua dah pandai berwater mark.. cantik2 pulak tu... akak ni emy, ada gak buat sendiri watermark.. tp kekadang ingat nak tepek, tp selalu lupa nak tepek watermark tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. cutenye yg ada bear tu.. sy pon dah order satu gak..

    ReplyDelete
  4. emy..

    cantik2 pilihan emy.. pas ruzi tgk kat blog zana.. lieya dan u ni.. terus rasa berkenan dan terus order.. suka!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015