Friday, May 21, 2010

Sambutan Hari Guru




Ini la barisan PENDIDIK di SK Sri Laksamana


Tahun ni sambutan hari guru sangat la MERIAHnya.. maklumla 1st time sambut kat sekolah baru Majlis bermula dengan perhimpunan rasmi Bacaan perutusan Menteri & Pengarah Pelajaran Nyanyian lagu Tema Hari Guru dan Kami Guru Malaysia(lagu keramat nie) pastu bacaan ikrar.. selesai perhimpunan semua guru-guru bergerak ke padang pulak ada sukaneka.. ada acara isi air dalam botol guna straw..uuh sangat la mencabarnya pastu boling padang & akhir sekali terompah gergasi... sukaneka kumpulan kami tak menang huhuhu.. tapi lepas tu ada permainan bola baling untuk guru-guru perempuan dan sepak takraw untuk guru lelaki kumpulan kami JUARA yeah..hehehe..at least kan.. selesai kat padang gerak ke dewan pulak ada persembahan guru-guru sangat happening time ni sebab semua guru sangat sporting ok akhirnya sekali sebelum jamuan makan kami adakan majlis tukar-tukar hadiah.. Alhamdulillah.. selesai sudah sambutan HARI GURU untuk GURU-GURU SK SRI LAKSAMANA.. tahun depan kita plan bagi happening lagi,insyallah
ok jom layan gambar ye










2 comments:

  1. sangat meriah kak..... untung jadi cikgu, ade sehari dlm setahun kite dihargai ....heheeheh

    kebetulan, mia mija punye sekolah pun ari ni sambutan teacher's daynyer......

    **hepi teacher's day kak emy!!~~

    ReplyDelete
  2. lor, emy cikgu ker.. kak mimi baru tau.. Selamat Hari Guru untuk EMY... memang seronok la jadi cikgu kan.. kekadang boleh dapat banyak hadiah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, May 21, 2010

Sambutan Hari Guru




Ini la barisan PENDIDIK di SK Sri Laksamana


Tahun ni sambutan hari guru sangat la MERIAHnya.. maklumla 1st time sambut kat sekolah baru Majlis bermula dengan perhimpunan rasmi Bacaan perutusan Menteri & Pengarah Pelajaran Nyanyian lagu Tema Hari Guru dan Kami Guru Malaysia(lagu keramat nie) pastu bacaan ikrar.. selesai perhimpunan semua guru-guru bergerak ke padang pulak ada sukaneka.. ada acara isi air dalam botol guna straw..uuh sangat la mencabarnya pastu boling padang & akhir sekali terompah gergasi... sukaneka kumpulan kami tak menang huhuhu.. tapi lepas tu ada permainan bola baling untuk guru-guru perempuan dan sepak takraw untuk guru lelaki kumpulan kami JUARA yeah..hehehe..at least kan.. selesai kat padang gerak ke dewan pulak ada persembahan guru-guru sangat happening time ni sebab semua guru sangat sporting ok akhirnya sekali sebelum jamuan makan kami adakan majlis tukar-tukar hadiah.. Alhamdulillah.. selesai sudah sambutan HARI GURU untuk GURU-GURU SK SRI LAKSAMANA.. tahun depan kita plan bagi happening lagi,insyallah
ok jom layan gambar ye










2 comments:

  1. sangat meriah kak..... untung jadi cikgu, ade sehari dlm setahun kite dihargai ....heheeheh

    kebetulan, mia mija punye sekolah pun ari ni sambutan teacher's daynyer......

    **hepi teacher's day kak emy!!~~

    ReplyDelete
  2. lor, emy cikgu ker.. kak mimi baru tau.. Selamat Hari Guru untuk EMY... memang seronok la jadi cikgu kan.. kekadang boleh dapat banyak hadiah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015