Saturday, June 26, 2010

I need a colour pencil..

Mia dah pandai nak pegang pensel
suka sangat nak mewarna
kalau time Erfan pun homework
sure dia pun nak kacau sama
ni aksi Mia & homework dia pulak
bila orang tengok orang dok kata
"Yela..anak cikgu la katakan"
hahaha kelakar la pulak
tapi biasala budak-budakkan
tengok orang lain buat dia pun nak buat gak..
owh nak tepek sekali gambar kek lapis
yang sangat sedap ni
saya order dari seorang kawan.
macam-macam flavour ada
sampai tak tau nak pilih yang mana
lastly saya pilih 2
1 cappucino dan 1 lagi lapis tembikai



Lapis cappucino


kek lapis tembikai
rasa memang sedap..
Mia dan Erfan makan berulang-ulang
nanti raya boleh tempah ni


3 comments:

  1. amboi pandai mia colour...
    hmm sedap nyer kek lapis tuh

    ReplyDelete
  2. e'eh kak, mia pegang pensel cam budak besar...pandai mia.....mudah-mudahan sampai ke besar laa die rajin menulis...

    kecur tgk kek lapis tu kak...next time kalo ade akak try order kek lapis cadbury...mmg sedap kak

    ReplyDelete
  3. wah tak sangka,kecik2 lagi dah pandai pegang pensel.. ada budak jenis kalau pegang pensel pun terbalik...

    betul cakap lieya, lenkali try lapis cadbury, sedap hingga menjilat plastik .. hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, June 26, 2010

I need a colour pencil..

Mia dah pandai nak pegang pensel
suka sangat nak mewarna
kalau time Erfan pun homework
sure dia pun nak kacau sama
ni aksi Mia & homework dia pulak
bila orang tengok orang dok kata
"Yela..anak cikgu la katakan"
hahaha kelakar la pulak
tapi biasala budak-budakkan
tengok orang lain buat dia pun nak buat gak..
owh nak tepek sekali gambar kek lapis
yang sangat sedap ni
saya order dari seorang kawan.
macam-macam flavour ada
sampai tak tau nak pilih yang mana
lastly saya pilih 2
1 cappucino dan 1 lagi lapis tembikai



Lapis cappucino


kek lapis tembikai
rasa memang sedap..
Mia dan Erfan makan berulang-ulang
nanti raya boleh tempah ni


3 comments:

  1. amboi pandai mia colour...
    hmm sedap nyer kek lapis tuh

    ReplyDelete
  2. e'eh kak, mia pegang pensel cam budak besar...pandai mia.....mudah-mudahan sampai ke besar laa die rajin menulis...

    kecur tgk kek lapis tu kak...next time kalo ade akak try order kek lapis cadbury...mmg sedap kak

    ReplyDelete
  3. wah tak sangka,kecik2 lagi dah pandai pegang pensel.. ada budak jenis kalau pegang pensel pun terbalik...

    betul cakap lieya, lenkali try lapis cadbury, sedap hingga menjilat plastik .. hehehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015