Thursday, June 10, 2010

Si Tuah Mula Beraksi..






SUKMA ke 15 tahun 2010
ni Melaka jadi Tuan rumah kan..
hari ni Sukma start officially rasanya..
10 Jun-19 Jun..
sebelum ni memang giat la
Tuan Rumah buat promosi kan
si TUAH tu..hihi..cute
kalau dekat area rumah kami ni
ada la beberapa venue untuk acara2 tertentu
antaranya

Perahu Layar


volleyball



silambam



dan Karate Do

Dalam banyak-banyak game yang buat dekat dengan area rumah kami ni..
kami suka bawak budak2 ni pegi tengok PERAHU LAYAR..
area Pengkalan Balak tu port nye..
syok la tepi pantai..diaorang pun happy..
venue lain tu kureng la sikit hihihi..
so pada yang nak datang Melaka tu jom la..
moh kita meramaikan temasya sukan Malaysia kali ni..

2 comments:

  1. wah...best tu kak layan perahu layar..bukan selalu boleh tengok kan..time2 camnie lah nak layan sukan tu....

    ReplyDelete
  2. tu ar ari tu balik melaka tgk jalan2 pun jem...pelik, then hubby ckp kan sukma dah start.....patut pun...jadik tumpuan ar melaka ...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, June 10, 2010

Si Tuah Mula Beraksi..






SUKMA ke 15 tahun 2010
ni Melaka jadi Tuan rumah kan..
hari ni Sukma start officially rasanya..
10 Jun-19 Jun..
sebelum ni memang giat la
Tuan Rumah buat promosi kan
si TUAH tu..hihi..cute
kalau dekat area rumah kami ni
ada la beberapa venue untuk acara2 tertentu
antaranya

Perahu Layar


volleyball



silambam



dan Karate Do

Dalam banyak-banyak game yang buat dekat dengan area rumah kami ni..
kami suka bawak budak2 ni pegi tengok PERAHU LAYAR..
area Pengkalan Balak tu port nye..
syok la tepi pantai..diaorang pun happy..
venue lain tu kureng la sikit hihihi..
so pada yang nak datang Melaka tu jom la..
moh kita meramaikan temasya sukan Malaysia kali ni..

2 comments:

  1. wah...best tu kak layan perahu layar..bukan selalu boleh tengok kan..time2 camnie lah nak layan sukan tu....

    ReplyDelete
  2. tu ar ari tu balik melaka tgk jalan2 pun jem...pelik, then hubby ckp kan sukma dah start.....patut pun...jadik tumpuan ar melaka ...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015