Tuesday, July 6, 2010

Erfan SPORT's DAY

Sabtu lepas TADIKA MANJA BONDA
dimana Erfan belajar mengadakan
sukaneka untuk tahun 2010
pagi tu hujan sekejap
tapi 1/3 lepas majlis berlangsung
hujan berhenti..
Erfan masuk acara lari bawak bola..
untuk anak-anak 4 tahun
berpasangan dengan anak kawan saya
hehehe secara kebetulan la pulak..
dan mereka menang 1st place..
dan kami juga menang cabutan bertuah
dapat hamper..suka la kemain Erfan
so tak dapat cerita panjang-panjang..
masa mengejar..mummy Erfan sangat sibuk
nanti ada masa kita update lagi..
bye

masa baru sampai
teachers diaorang pakaikan riben ni..
tanda anak-anak manja bonda


bergambar ramai-ramai
ada yang menangis..ada yang happy
yang blur pun ada..

yang menangis sakan ni
partner Erfan masa sukaneka


Erfan no 5 dari depan..nampak kecik lak Erfan banding
dengan kwn2 dia

Cuba cari mana Erfan..

masa persembahan
senamrobik



Erfan..yang pegang blue ball tu

selesai dah berlari..

Budak ni memang mengada-ngada..
orang sibuk tengok sukaneka
dia sibuk nak makan..

saya menang..yeah
1st place...


Menang hamper juga
untuk cabutan bertuah..
alhamdulillah



2 comments:

  1. amboi untungnyer siap dapat hamper cabutan bertuah lagi.

    seronok la tadika erfan buat sport day kat padang, sekolah farhan dia buat kat dalam dewan, cam tak sesuai pulakkan. heheh

    ReplyDelete
  2. meriah gak erfan punye sport day....mia pun nak join abg nye bersukan yeak heheheeheh....

    ye la kak, siap ade cabutan bertuah lagi....tadika mia takde pun, kalo tak mane tau, ade gak luck dpt hamper kan heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, July 6, 2010

Erfan SPORT's DAY

Sabtu lepas TADIKA MANJA BONDA
dimana Erfan belajar mengadakan
sukaneka untuk tahun 2010
pagi tu hujan sekejap
tapi 1/3 lepas majlis berlangsung
hujan berhenti..
Erfan masuk acara lari bawak bola..
untuk anak-anak 4 tahun
berpasangan dengan anak kawan saya
hehehe secara kebetulan la pulak..
dan mereka menang 1st place..
dan kami juga menang cabutan bertuah
dapat hamper..suka la kemain Erfan
so tak dapat cerita panjang-panjang..
masa mengejar..mummy Erfan sangat sibuk
nanti ada masa kita update lagi..
bye

masa baru sampai
teachers diaorang pakaikan riben ni..
tanda anak-anak manja bonda


bergambar ramai-ramai
ada yang menangis..ada yang happy
yang blur pun ada..

yang menangis sakan ni
partner Erfan masa sukaneka


Erfan no 5 dari depan..nampak kecik lak Erfan banding
dengan kwn2 dia

Cuba cari mana Erfan..

masa persembahan
senamrobik



Erfan..yang pegang blue ball tu

selesai dah berlari..

Budak ni memang mengada-ngada..
orang sibuk tengok sukaneka
dia sibuk nak makan..

saya menang..yeah
1st place...


Menang hamper juga
untuk cabutan bertuah..
alhamdulillah



2 comments:

  1. amboi untungnyer siap dapat hamper cabutan bertuah lagi.

    seronok la tadika erfan buat sport day kat padang, sekolah farhan dia buat kat dalam dewan, cam tak sesuai pulakkan. heheh

    ReplyDelete
  2. meriah gak erfan punye sport day....mia pun nak join abg nye bersukan yeak heheheeheh....

    ye la kak, siap ade cabutan bertuah lagi....tadika mia takde pun, kalo tak mane tau, ade gak luck dpt hamper kan heheheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015