Tuesday, July 13, 2010

Johanna & Azri's Wedding

Sabtu lepas
kami ke Majlis Perkahwinan
Cousin saya.
Majlis akad nikah & bersanding
diadakan serentak malam itu

Majlis telah diadakan
di LAMAN Sg Penchala


This is the place





Dari pelamin..
deco tempat2 ni semua
it was my aunty idea..
and she did it on her own..

memang ada saya ni expert dalam bidang ni

she is the wedding planner..


The akad nikah
.
Tapi kami tengok thru big screen je
malas nak masuk dalam nikah room dengan budak2 kecik ni

Majlis yang lain dari yang lain
sebabnya pengantin perempuan
menyanyi sambil berjalan ke pelamin




ala2 wedding Siti Nurhaliza pulak
but Nana..kak Emy rasa yours better kot.
apa-apa pun happy sangat malam tu
sebab dapat jumpe cousins yang lain


yela..bila ada majlis macam ni la dapat nak jumpe2
kalau tak masing-masing dah busy dengan kerja..

buat my dear cousin
JOHANNA RENISA & her beloved husband AZRI
Selamat Pengantin Baru..

semoga kekal ke akhir hayat..
what a sweet couple..




The door gift..marshmallow inside


Jumpe si "ALI SETAN" juge..
he's the family relatives

Deja Moss perform 1 lagu malam tu..
suara dia memang superb power..best!!

Budak kecik ni
dah jadi hard fan of marshmallow
kat bawah ni nak selitkan sekali lagu Nana & her band..
JOANNA & co


4 comments:

  1. tahniah buat pengantin...wow..cousin artis :)...

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin barubuat mempelai!!

    wah kak emy....sgt cantik wedding nie...mmg wedding planner ni berjaye laaaa...suke konsepnyer....doorgift pun menarik....sweet sgt!

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat both mempelai...

    wah...sangat lain dari yang lain majlis nyer....siap ada big screen utk majlis akad nikah..yelah, bila dah ramai2 nie...sure rebut2 nak tengok time akad nikah tu kan kak...
    and then, pengantin pompuan siap nyanyi lagi...sweet nyer lah haiiii

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Tuesday, July 13, 2010

Johanna & Azri's Wedding

Sabtu lepas
kami ke Majlis Perkahwinan
Cousin saya.
Majlis akad nikah & bersanding
diadakan serentak malam itu

Majlis telah diadakan
di LAMAN Sg Penchala


This is the place





Dari pelamin..
deco tempat2 ni semua
it was my aunty idea..
and she did it on her own..

memang ada saya ni expert dalam bidang ni

she is the wedding planner..


The akad nikah
.
Tapi kami tengok thru big screen je
malas nak masuk dalam nikah room dengan budak2 kecik ni

Majlis yang lain dari yang lain
sebabnya pengantin perempuan
menyanyi sambil berjalan ke pelamin




ala2 wedding Siti Nurhaliza pulak
but Nana..kak Emy rasa yours better kot.
apa-apa pun happy sangat malam tu
sebab dapat jumpe cousins yang lain


yela..bila ada majlis macam ni la dapat nak jumpe2
kalau tak masing-masing dah busy dengan kerja..

buat my dear cousin
JOHANNA RENISA & her beloved husband AZRI
Selamat Pengantin Baru..

semoga kekal ke akhir hayat..
what a sweet couple..




The door gift..marshmallow inside


Jumpe si "ALI SETAN" juge..
he's the family relatives

Deja Moss perform 1 lagu malam tu..
suara dia memang superb power..best!!

Budak kecik ni
dah jadi hard fan of marshmallow
kat bawah ni nak selitkan sekali lagu Nana & her band..
JOANNA & co


4 comments:

  1. tahniah buat pengantin...wow..cousin artis :)...

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin barubuat mempelai!!

    wah kak emy....sgt cantik wedding nie...mmg wedding planner ni berjaye laaaa...suke konsepnyer....doorgift pun menarik....sweet sgt!

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat both mempelai...

    wah...sangat lain dari yang lain majlis nyer....siap ada big screen utk majlis akad nikah..yelah, bila dah ramai2 nie...sure rebut2 nak tengok time akad nikah tu kan kak...
    and then, pengantin pompuan siap nyanyi lagi...sweet nyer lah haiiii

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015