Monday, July 26, 2010

Pink Lingerie

a
Seksi..jarang betul baju tido ni
murah je saya beli..tapi suka designnya
nak tengok tak gambar saya pakai baju tido ni??
ok sabar ye..sabar..
sila scroll ke bawah lagi..
*
*
*
*
*
tadaaaaaaa
cantik tak model baju tido ni


tu baju tido Mia la..
murah je
tapi saya suka pulak design nye
macam adult punye sleepwear pulak
so saya rembat 1..
kain pun tak panas..
ok la bila Mia pakai..nampak
selesa je

maaf je model tak sempat
sikat rambut lagi..
& ada pulak abang model nak
inter frame la jugak..
dan sila abaikan
bantal busuk Erfan kat
belakang tu ye..
:p

4 comments:

  1. ingatkan baju kak emy tadi heheheheh...kalo betul kak emy punye, konpom tahun depan bersalin lagi sorang heheheehehe...

    comel mia kak pakai baju tdo tu....seksi gitu...kalo musim panas ni elok ar....budak tak panas kan

    ReplyDelete
  2. cekcinyer mia!! x leh tenung lama2.. nanti tergoda.. hehe.. mia sangat cute ok? t penah jpa dia.. kalau senyuman tu tak berhenti dari wajahnya yg kecil mulus tu.. sangat pemanis... tak yah tambah gula atau susu dah.. betol!! bila nak jpa mia lagi ni? kat mv eh? masa mummy nk soping for raya nanti ok? orait.. set!!

    ReplyDelete
  3. fuh...ingat tayang baju tido akak tadi..nak gak tengok akak pose manja ngan baju tido pink tu..sure WALLAWEI...rupa2nya baju tido mia yerk...

    seksi arr mia...tp mmg comel pun dia pakai camtu....

    ReplyDelete
  4. hahaha... dah excited nk tgk pic emy pakai pink lingerie tu.. kuakaka rupanya si mia punyer yer

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, July 26, 2010

Pink Lingerie

a
Seksi..jarang betul baju tido ni
murah je saya beli..tapi suka designnya
nak tengok tak gambar saya pakai baju tido ni??
ok sabar ye..sabar..
sila scroll ke bawah lagi..
*
*
*
*
*
tadaaaaaaa
cantik tak model baju tido ni


tu baju tido Mia la..
murah je
tapi saya suka pulak design nye
macam adult punye sleepwear pulak
so saya rembat 1..
kain pun tak panas..
ok la bila Mia pakai..nampak
selesa je

maaf je model tak sempat
sikat rambut lagi..
& ada pulak abang model nak
inter frame la jugak..
dan sila abaikan
bantal busuk Erfan kat
belakang tu ye..
:p

4 comments:

  1. ingatkan baju kak emy tadi heheheheh...kalo betul kak emy punye, konpom tahun depan bersalin lagi sorang heheheehehe...

    comel mia kak pakai baju tdo tu....seksi gitu...kalo musim panas ni elok ar....budak tak panas kan

    ReplyDelete
  2. cekcinyer mia!! x leh tenung lama2.. nanti tergoda.. hehe.. mia sangat cute ok? t penah jpa dia.. kalau senyuman tu tak berhenti dari wajahnya yg kecil mulus tu.. sangat pemanis... tak yah tambah gula atau susu dah.. betol!! bila nak jpa mia lagi ni? kat mv eh? masa mummy nk soping for raya nanti ok? orait.. set!!

    ReplyDelete
  3. fuh...ingat tayang baju tido akak tadi..nak gak tengok akak pose manja ngan baju tido pink tu..sure WALLAWEI...rupa2nya baju tido mia yerk...

    seksi arr mia...tp mmg comel pun dia pakai camtu....

    ReplyDelete
  4. hahaha... dah excited nk tgk pic emy pakai pink lingerie tu.. kuakaka rupanya si mia punyer yer

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015