Thursday, July 15, 2010

Alamak!!!


ALAMAK!!!!
Saya baru je tersedar..
hehehe tersedar dari mimpi
eh tak la..
baru je perasan
yang rupa-rupanya
Mia dah ada 5 pasang baju kurung
untuk Hari Raya tahun ni
hah??5 pasang wah dasyat tu..
masa bila nak pakai??
(ayat husband saya)
alahai ni semua gara-gara
bila pegi kedai kain saya berkenan saya rembat..
bila pegi lagi
berkenan saya rembat
tengok online cotton berkenan order..
dan akhirnya jadi la 5 pasang..

2 pasang dah pun berada ditangan tailor
ada 3 lagi nak hantar ni
dah bagi tau & tailor
tu dah reserve tempat utk Mia
hehehehe
tapi takpe upah jahit baju Mia kalau kat area Masjid Tanah ni murah je.
.rasa saya la..

last year saya hantar around RM10 je

tahun ni pun around RM10-15 je siap tulang belut lagi kat leher
ok la tu rasanya kan..
tak sabar lak nak tengok
Mia sarungkan baju-baju kurung tu
yang pasti saya nak pakaikan Mia baju kurung kalau pegi beraya nanti
especially waktu malam kan..
kat bawah ni
gambar Japannese cotton yang saya beli 2 helai secara online

kat SINI



*gambar-gambar credit
buat owner blog ye

5 comments:

  1. wahhhhh emmmyyyyy sangat cantik ok.. manisss sangat.... kalau kak mimi tengok pun harus kak mimi memborongnyer .. yang polkadot tu jangan kata buat baju kurung, buat dress pun sangat comel okeh..

    ReplyDelete
  2. banyaknya!! eleh, yg sebenornya mak dia yg xcited sopin online kannnn? untung le si Mia... :)

    ReplyDelete
  3. ayo..
    cantiknya corak dia!!
    sesuai utk budak2 mcm mia
    so sweet!!
    x sabar aunty nak tgk mia pakai tau!
    nanti pakai amik gmbr tau?
    aunty nk tgk..
    nak carik jugak utk kak nur la..
    hehe..:-)

    ReplyDelete
  4. sgt cantik kak.....mmg berseri laaaa anak beranak di pagi raye kak...lebih2 lagi mia.....ligat laa anak dare melaram ngan baju kurung cotton kak yeak hehheeheheh

    ReplyDelete
  5. comelnya dot dottt :) salam ramadhan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, July 15, 2010

Alamak!!!


ALAMAK!!!!
Saya baru je tersedar..
hehehe tersedar dari mimpi
eh tak la..
baru je perasan
yang rupa-rupanya
Mia dah ada 5 pasang baju kurung
untuk Hari Raya tahun ni
hah??5 pasang wah dasyat tu..
masa bila nak pakai??
(ayat husband saya)
alahai ni semua gara-gara
bila pegi kedai kain saya berkenan saya rembat..
bila pegi lagi
berkenan saya rembat
tengok online cotton berkenan order..
dan akhirnya jadi la 5 pasang..

2 pasang dah pun berada ditangan tailor
ada 3 lagi nak hantar ni
dah bagi tau & tailor
tu dah reserve tempat utk Mia
hehehehe
tapi takpe upah jahit baju Mia kalau kat area Masjid Tanah ni murah je.
.rasa saya la..

last year saya hantar around RM10 je

tahun ni pun around RM10-15 je siap tulang belut lagi kat leher
ok la tu rasanya kan..
tak sabar lak nak tengok
Mia sarungkan baju-baju kurung tu
yang pasti saya nak pakaikan Mia baju kurung kalau pegi beraya nanti
especially waktu malam kan..
kat bawah ni
gambar Japannese cotton yang saya beli 2 helai secara online

kat SINI



*gambar-gambar credit
buat owner blog ye

5 comments:

  1. wahhhhh emmmyyyyy sangat cantik ok.. manisss sangat.... kalau kak mimi tengok pun harus kak mimi memborongnyer .. yang polkadot tu jangan kata buat baju kurung, buat dress pun sangat comel okeh..

    ReplyDelete
  2. banyaknya!! eleh, yg sebenornya mak dia yg xcited sopin online kannnn? untung le si Mia... :)

    ReplyDelete
  3. ayo..
    cantiknya corak dia!!
    sesuai utk budak2 mcm mia
    so sweet!!
    x sabar aunty nak tgk mia pakai tau!
    nanti pakai amik gmbr tau?
    aunty nk tgk..
    nak carik jugak utk kak nur la..
    hehe..:-)

    ReplyDelete
  4. sgt cantik kak.....mmg berseri laaaa anak beranak di pagi raye kak...lebih2 lagi mia.....ligat laa anak dare melaram ngan baju kurung cotton kak yeak hehheeheheh

    ReplyDelete
  5. comelnya dot dottt :) salam ramadhan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015