Monday, August 16, 2010

Ada orang curi-curi makan!!!


Dah buat salah pun muka maintain je..
Habis berminyak2 atas seat tu.. :-(
Weekend baru ni masa kami balik berbuka di Seremban petang tu kitaorang gi pusing-pusing Pasar Ramadhan kat area Stadium tu.. saje je cuci mata sambil tu carik ayam goreng utk Ez.. dan beli kuih muih sikit.. masa balik tu ayam goreng & kuih muih letak kat seat belakang time tu Mia & Erfan ada duduk kat belakang.. dah bagi diaorang donut sorang satu.. tapi tak lama lepas tu dengar Erfan dok jerit2 "JANGAN LA..TU ABANG PUNYE" mula-mula ingat diaorang dok rebut donut.. bila dok pusing belakang tengok2 Mia dok makan ayam goreng Ez.. alahai anak dara sorang ni.. sian Ez..dah la mummy dia beli 1 ketul je.. huhuhu mujur la tak dihabiskan semuanya kalau Mia makan sampai tinggal tulang sure haru la

2 comments:

  1. keh keh keh...mia oo miaaa...dah le tak pose...awak rembat ayam abg yeak.....mau tak nangis abg heheeheheh..nampak gak die dah hongges sikit tu kak yeak.....cian abgnye eheheehehhe....

    pandai mia buat projek!~

    ReplyDelete
  2. hihiihih seb baik tecikk jer tukang cilokk tu...kalu besor mcm abg aisy mau habiss seketuii tu... owhh pandaii yer dierrrr... ciklinn gegett karang taulah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, August 16, 2010

Ada orang curi-curi makan!!!


Dah buat salah pun muka maintain je..
Habis berminyak2 atas seat tu.. :-(
Weekend baru ni masa kami balik berbuka di Seremban petang tu kitaorang gi pusing-pusing Pasar Ramadhan kat area Stadium tu.. saje je cuci mata sambil tu carik ayam goreng utk Ez.. dan beli kuih muih sikit.. masa balik tu ayam goreng & kuih muih letak kat seat belakang time tu Mia & Erfan ada duduk kat belakang.. dah bagi diaorang donut sorang satu.. tapi tak lama lepas tu dengar Erfan dok jerit2 "JANGAN LA..TU ABANG PUNYE" mula-mula ingat diaorang dok rebut donut.. bila dok pusing belakang tengok2 Mia dok makan ayam goreng Ez.. alahai anak dara sorang ni.. sian Ez..dah la mummy dia beli 1 ketul je.. huhuhu mujur la tak dihabiskan semuanya kalau Mia makan sampai tinggal tulang sure haru la

2 comments:

  1. keh keh keh...mia oo miaaa...dah le tak pose...awak rembat ayam abg yeak.....mau tak nangis abg heheeheheh..nampak gak die dah hongges sikit tu kak yeak.....cian abgnye eheheehehhe....

    pandai mia buat projek!~

    ReplyDelete
  2. hihiihih seb baik tecikk jer tukang cilokk tu...kalu besor mcm abg aisy mau habiss seketuii tu... owhh pandaii yer dierrrr... ciklinn gegett karang taulah

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015