Sunday, August 1, 2010

Cuci mata beli Tudung


Weekend baru ni kami balik Seremban
Wedding adik saya kan dah dekat
so saje je la menyibukkan diri balik Seremban tu
tapi balik sana bukan ada apa nak buat pun..
hantaran segala tu semua
mak saya dah settle kan..
maybe time kenduri rumah kitaorang nanti
baru la sibuk sikit kot..
mak ayah saya pun takde time kami balik Seremban tu
mereka ke Singapore..insyallah esok pagi balik la
kesempatan yang ada time balik Seremban tu
saya ambil untuk ke D'Haja collection
asalnya saje nak cuci mata..
tengok koleksi tudung kat situ..alih2
terbeli la pulak..nghe...ngheee...ayat cover line ni
saya beli 3 helai je..
tapi saya memang suka pegi D'Haja ni
harganya saya affordable..design kat sini pun menarik
cuma mungkin tak boleh lawan Ariani la kot hehehe..
sehelai tu jenis kain lycra tapi awning dia dari kain cotton,
penah nampak orang pakai design macam ni so saje la beli 1
buat koleksi sendiri kan..
sehelai lagi tu pulak dari kain cudroy & awning dari kain cotton juge
yang pun 1st time beli..sedap sangat pakai yang jenis ni..
dan yang last sekali tu dari jenis soft cotton & awning cudroy
sebelum ni penah beli sehelai..rasa selesa pakai
tu yang beli sehelai lagi..
Tudung dari kain cudroy & cotton tu hanya RM48 je sehelai
saya rasa murah la kot..tapi tak tau la kot ada tempat lain yang lebih murahkan...
yang dari kain lycra tu lagi murah hanya RM25..


Yang purple tu kain cudroy..yang grey tu lycra & yang hujung tu cotton(awning nye cudroy)

3 comments:

  1. wah best nye shopping2 tudung..ari tu gi jalan2 kat nilai 3..byk tudung murah..tapi tak berkenan lak...nak kena beli d' haja gak kot hehehe...

    ReplyDelete
  2. wah meriah tudung akak...tudung raye sekali ke kak heheeheh...lieya tuk raye ni tgl nak beli tudung ngan kasut jek laaa....yg lain2...alhamdulillah dah settle.....sikit2 kumpul...

    ReplyDelete
  3. ewahh..konon2 cuti mata yer.. sekali terus cuci poket.. smpai 3 pasang rembat yer. hehehe biasa la org pompuan kan..

    eh ok gak harga dia.. xde la mahal sgt macam ariani tu fuhh beratus2 harga

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, August 1, 2010

Cuci mata beli Tudung


Weekend baru ni kami balik Seremban
Wedding adik saya kan dah dekat
so saje je la menyibukkan diri balik Seremban tu
tapi balik sana bukan ada apa nak buat pun..
hantaran segala tu semua
mak saya dah settle kan..
maybe time kenduri rumah kitaorang nanti
baru la sibuk sikit kot..
mak ayah saya pun takde time kami balik Seremban tu
mereka ke Singapore..insyallah esok pagi balik la
kesempatan yang ada time balik Seremban tu
saya ambil untuk ke D'Haja collection
asalnya saje nak cuci mata..
tengok koleksi tudung kat situ..alih2
terbeli la pulak..nghe...ngheee...ayat cover line ni
saya beli 3 helai je..
tapi saya memang suka pegi D'Haja ni
harganya saya affordable..design kat sini pun menarik
cuma mungkin tak boleh lawan Ariani la kot hehehe..
sehelai tu jenis kain lycra tapi awning dia dari kain cotton,
penah nampak orang pakai design macam ni so saje la beli 1
buat koleksi sendiri kan..
sehelai lagi tu pulak dari kain cudroy & awning dari kain cotton juge
yang pun 1st time beli..sedap sangat pakai yang jenis ni..
dan yang last sekali tu dari jenis soft cotton & awning cudroy
sebelum ni penah beli sehelai..rasa selesa pakai
tu yang beli sehelai lagi..
Tudung dari kain cudroy & cotton tu hanya RM48 je sehelai
saya rasa murah la kot..tapi tak tau la kot ada tempat lain yang lebih murahkan...
yang dari kain lycra tu lagi murah hanya RM25..


Yang purple tu kain cudroy..yang grey tu lycra & yang hujung tu cotton(awning nye cudroy)

3 comments:

  1. wah best nye shopping2 tudung..ari tu gi jalan2 kat nilai 3..byk tudung murah..tapi tak berkenan lak...nak kena beli d' haja gak kot hehehe...

    ReplyDelete
  2. wah meriah tudung akak...tudung raye sekali ke kak heheeheh...lieya tuk raye ni tgl nak beli tudung ngan kasut jek laaa....yg lain2...alhamdulillah dah settle.....sikit2 kumpul...

    ReplyDelete
  3. ewahh..konon2 cuti mata yer.. sekali terus cuci poket.. smpai 3 pasang rembat yer. hehehe biasa la org pompuan kan..

    eh ok gak harga dia.. xde la mahal sgt macam ariani tu fuhh beratus2 harga

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015