Wednesday, August 4, 2010

Mia..oh Mia

Mia..mia..
macam-macam perangai dia sekarang ni
adakalanya mengelikan hati
dan tak kurang juge..membakar hati
(kalau conteng dinding rumah yang baru dicat...
sure la terbakar hati mummy dia kan)
ni nak share gelagat Mia lately ni

selamba je muka dia..
perasan cute la buat macam tu..
Erfan lak panggil adik dia
MUHAMMAD MIA
sebab dia kata kalau lelaki
kena ada Muhammad..so kalau adik nak jadi lelaki
kenala tukar nama
ha???adoi hai..
bertarung nyawa mummy nak keluarkan
anak perempuan sorang ni..
macam ni pulak kelaku dia..


macam malam ni..
boleh pulak datang angin dia
nak pakai skirt denim & singlet buat tido..
haru betul anak dara sorang ni la..
mengada-ngada pun ada

4 comments:

  1. comey ah mia pakai songkok... hehehehehe... mia ni kecik je... berape berat dia emy?

    ReplyDelete
  2. hahahaha... bukan main ha muhammad mia..... hihihi udah semua abg2 kwn dia...pandailah dia bersongkok...

    ReplyDelete
  3. Ayu: Mia berat dia nearly 8kg je hihihi

    ReplyDelete
  4. kekeke kelakar la erfan pndai2 je bg nama muhammad mia.. hahaha lawak sungguh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, August 4, 2010

Mia..oh Mia

Mia..mia..
macam-macam perangai dia sekarang ni
adakalanya mengelikan hati
dan tak kurang juge..membakar hati
(kalau conteng dinding rumah yang baru dicat...
sure la terbakar hati mummy dia kan)
ni nak share gelagat Mia lately ni

selamba je muka dia..
perasan cute la buat macam tu..
Erfan lak panggil adik dia
MUHAMMAD MIA
sebab dia kata kalau lelaki
kena ada Muhammad..so kalau adik nak jadi lelaki
kenala tukar nama
ha???adoi hai..
bertarung nyawa mummy nak keluarkan
anak perempuan sorang ni..
macam ni pulak kelaku dia..


macam malam ni..
boleh pulak datang angin dia
nak pakai skirt denim & singlet buat tido..
haru betul anak dara sorang ni la..
mengada-ngada pun ada

4 comments:

  1. comey ah mia pakai songkok... hehehehehe... mia ni kecik je... berape berat dia emy?

    ReplyDelete
  2. hahahaha... bukan main ha muhammad mia..... hihihi udah semua abg2 kwn dia...pandailah dia bersongkok...

    ReplyDelete
  3. Ayu: Mia berat dia nearly 8kg je hihihi

    ReplyDelete
  4. kekeke kelakar la erfan pndai2 je bg nama muhammad mia.. hahaha lawak sungguh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015