Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan

Align CenterSangat sibuk akhir-akhir ni sampai tak sempat nak update blog banyak citer nak kongsi ni.. tapi nanti la..insyallah satu persatu ye.. sempena kedatangan BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ini saya mengambil kesempatan ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua.. dan semoga kita sama-sama mendapat keberkatan dibulan yan mulia ini.. insyallah..
pssst orang Melaka rujuk la jadual dibawah ye
hik..hik..hik.
.

4 comments:

  1. selamat berpuasa buat emy dan family... petang ni masak apa? :-)

    ReplyDelete
  2. Ruzi..tengah berkira-kira ni nak masak apa..ruzi masak apa??sure best2 punye menu kan

    ReplyDelete
  3. selamat berpuase buat kak emy sekeluarga....semoga kite mendapat keberkatan sempena bulan yg mulia ini....

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa emy.. sori la lambat wish, tp rasanya kat fb dah wish kan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan

Align CenterSangat sibuk akhir-akhir ni sampai tak sempat nak update blog banyak citer nak kongsi ni.. tapi nanti la..insyallah satu persatu ye.. sempena kedatangan BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ini saya mengambil kesempatan ingin mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua.. dan semoga kita sama-sama mendapat keberkatan dibulan yan mulia ini.. insyallah..
pssst orang Melaka rujuk la jadual dibawah ye
hik..hik..hik.
.

4 comments:

  1. selamat berpuasa buat emy dan family... petang ni masak apa? :-)

    ReplyDelete
  2. Ruzi..tengah berkira-kira ni nak masak apa..ruzi masak apa??sure best2 punye menu kan

    ReplyDelete
  3. selamat berpuase buat kak emy sekeluarga....semoga kite mendapat keberkatan sempena bulan yg mulia ini....

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa emy.. sori la lambat wish, tp rasanya kat fb dah wish kan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015