Wednesday, September 1, 2010

1 lagi Episod Demam

Dah berjangkit pulak dah...
Macam lari berganti-ganti lak rasanya
main pas-pas baton lak budak berdua ni
elok je Mia dari demam Erfan pulak
take over..
sejak malam Isnin lagi dah start panas badannya
bukan takat itu aje..siap muntah-muntah lagi
tadi balik dari sekolah daddy bawak Erfan 
ke Klinik..kat situ doc suruh buat blood test
sebab menurut doc tu banyak kes denggi sekarang ni
(mintak dijauhkan la ye)
ALHAMDULILLAH..resultnya negatif
dan daddy kata masa sesi menyedut darah tu
Erfan steady je tak menangis..
Erfan GOOD BOY kan..cepat-cepat recovernya sayang
kecoh je Mia tengok tangan Erfan ada kapas tu


Kawan-kawan cream caramel semalam
saya guna tepung yang ini..memang tak pakai telur
just guna fresh milk saje..


3 comments:

  1. er.. cepat sembuh sayang... er budak baikkan??

    sedapnya cream caramel tu.. yum.. yum...

    ReplyDelete
  2. alahai siannye....biase cam tu ar kak, kalo sorang demam, sure berjangkit yg lain....contoh cam mia n mija laaa....kalo mia demam, mmg standby jek si mija ikut demam...harap2 sume sihat2 kak yeak...

    ReplyDelete
  3. huhu samalah...main pass2 baton dgn hubby..dia dah baik, kita lak demam..jgn jangkit kat e-ein sudah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, September 1, 2010

1 lagi Episod Demam

Dah berjangkit pulak dah...
Macam lari berganti-ganti lak rasanya
main pas-pas baton lak budak berdua ni
elok je Mia dari demam Erfan pulak
take over..
sejak malam Isnin lagi dah start panas badannya
bukan takat itu aje..siap muntah-muntah lagi
tadi balik dari sekolah daddy bawak Erfan 
ke Klinik..kat situ doc suruh buat blood test
sebab menurut doc tu banyak kes denggi sekarang ni
(mintak dijauhkan la ye)
ALHAMDULILLAH..resultnya negatif
dan daddy kata masa sesi menyedut darah tu
Erfan steady je tak menangis..
Erfan GOOD BOY kan..cepat-cepat recovernya sayang
kecoh je Mia tengok tangan Erfan ada kapas tu


Kawan-kawan cream caramel semalam
saya guna tepung yang ini..memang tak pakai telur
just guna fresh milk saje..


3 comments:

  1. er.. cepat sembuh sayang... er budak baikkan??

    sedapnya cream caramel tu.. yum.. yum...

    ReplyDelete
  2. alahai siannye....biase cam tu ar kak, kalo sorang demam, sure berjangkit yg lain....contoh cam mia n mija laaa....kalo mia demam, mmg standby jek si mija ikut demam...harap2 sume sihat2 kak yeak...

    ReplyDelete
  3. huhu samalah...main pass2 baton dgn hubby..dia dah baik, kita lak demam..jgn jangkit kat e-ein sudah..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015