Thursday, September 30, 2010

Bowling 29.9.2010

Rabu baru ni lepas sekolah
kami semua warga Sri Laksamana
ada bowling tournament kat 
MIBC(Melaka International Bowling Centre)
Dari guru hingga bawak ke staff 
semua join la
kami dah diundi bagi mengagihkan kumpulan
syok sangat sekali sekala buat event team building macam ni
walaupun tak menang tapi kami enjoy
program ni berjaya memupuk SEMANGAT BERPASUKAN 
dan SETIA KAWAN dikalangan ahli kumpulan
macam WONDERPETS lak 

 Pose sebelum game bermula
 Kami 1 team..



 Dalam main 2 round tu sekali je merasa strike

 
Final score untuk team kami

Harap-harap lepas ni ada lagi la program
TEAM BUILDING macam ni..
sekali sekala dapat release tension

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, September 30, 2010

Bowling 29.9.2010

Rabu baru ni lepas sekolah
kami semua warga Sri Laksamana
ada bowling tournament kat 
MIBC(Melaka International Bowling Centre)
Dari guru hingga bawak ke staff 
semua join la
kami dah diundi bagi mengagihkan kumpulan
syok sangat sekali sekala buat event team building macam ni
walaupun tak menang tapi kami enjoy
program ni berjaya memupuk SEMANGAT BERPASUKAN 
dan SETIA KAWAN dikalangan ahli kumpulan
macam WONDERPETS lak 

 Pose sebelum game bermula
 Kami 1 team..



 Dalam main 2 round tu sekali je merasa strike

 
Final score untuk team kami

Harap-harap lepas ni ada lagi la program
TEAM BUILDING macam ni..
sekali sekala dapat release tension

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015