Thursday, September 2, 2010

KEBAYA NYONYA

Nak tanya la..
Ada x siapa-siapa tahu
mana nak cari kebaya nyonya
yang bersulam-sulam cantik tu
untuk size kanak-kanak
around 2years???
nak sangat-sangat cari 1 untuk Mia 
kalau siapa-siapa tahu bagi tau eh
area KL pun takpe..sanggup je saya redah

Gambar ni credit to EfFASTorage 
banyak design kebaya dia kat FB tu
tapi takde size Mia la

5 comments:

  1. rasanya baya2 mia susah nak cari emy, kak mimi pun baru jer mintak kawan belikan kebaya emily kat area rumah dia.. baru dia belikan semalam.. tu pun kebaya saiz 3-4 thun ke atas..

    tak pe, cuba lagi, mana tau ada orang lain jumpa saiz2 mia

    ReplyDelete
  2. ok linn tgokkan.... sbb haritu ada nampk siap ckp kat abg..kalu mama ada ank puan... mmg mama beli kebaya nie.... apa2 hal linn roger akak nanti

    ReplyDelete
  3. ade kak, akak try tanye yong.....die tahun lepas beli kan anak die...kat pasar putrajaya ni ade gak jual, tapi tak best sebab tak sekali ngan kain......yong ari tu beli satu baju terus siap ngan kain...tak silap kat pasar area nogori sembilan nun...akt ampangan kut...

    kak, kat alamanda pun ade....dieorg bukak2 kedai jual baju kurung...kebaye nyonya tuk budak rm129.....ni pun member leiya bagi tau....lieya tak gi pun lagi heheheeeh

    ReplyDelete
  4. kat jalan TAR banyak rasanya..tapi tahun nie tak taulah ade ke tak..tak pergi lagi..

    ReplyDelete
  5. saya blikan utk eisya kat butik PEACE yang singnboard kaler hijau.. tulis XXXL tu..

    rasernyer kat memaner pon ader cawangan dier.. tp saya bli kat Kota bharu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, September 2, 2010

KEBAYA NYONYA

Nak tanya la..
Ada x siapa-siapa tahu
mana nak cari kebaya nyonya
yang bersulam-sulam cantik tu
untuk size kanak-kanak
around 2years???
nak sangat-sangat cari 1 untuk Mia 
kalau siapa-siapa tahu bagi tau eh
area KL pun takpe..sanggup je saya redah

Gambar ni credit to EfFASTorage 
banyak design kebaya dia kat FB tu
tapi takde size Mia la

5 comments:

  1. rasanya baya2 mia susah nak cari emy, kak mimi pun baru jer mintak kawan belikan kebaya emily kat area rumah dia.. baru dia belikan semalam.. tu pun kebaya saiz 3-4 thun ke atas..

    tak pe, cuba lagi, mana tau ada orang lain jumpa saiz2 mia

    ReplyDelete
  2. ok linn tgokkan.... sbb haritu ada nampk siap ckp kat abg..kalu mama ada ank puan... mmg mama beli kebaya nie.... apa2 hal linn roger akak nanti

    ReplyDelete
  3. ade kak, akak try tanye yong.....die tahun lepas beli kan anak die...kat pasar putrajaya ni ade gak jual, tapi tak best sebab tak sekali ngan kain......yong ari tu beli satu baju terus siap ngan kain...tak silap kat pasar area nogori sembilan nun...akt ampangan kut...

    kak, kat alamanda pun ade....dieorg bukak2 kedai jual baju kurung...kebaye nyonya tuk budak rm129.....ni pun member leiya bagi tau....lieya tak gi pun lagi heheheeeh

    ReplyDelete
  4. kat jalan TAR banyak rasanya..tapi tahun nie tak taulah ade ke tak..tak pergi lagi..

    ReplyDelete
  5. saya blikan utk eisya kat butik PEACE yang singnboard kaler hijau.. tulis XXXL tu..

    rasernyer kat memaner pon ader cawangan dier.. tp saya bli kat Kota bharu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015