Wednesday, September 22, 2010

Kenduri kawin in RED

Lama dah tak update..
Bukan main bersawang lagi
hihi biasala..budak nak UPSR ni
banyak la keje-keje extra kena buat
+ dengan keje sedia ada..
ok kali ni nak tepek sikit gambar
kawin adik masa 3 Syawal hari tu
Alhamdulillah majlis berjalan lancar.
Lauk pauk pun sedap..servis dari caterer pun 
tiptop..
Ramai sedara-mara(kebanyakannya) rakan-rakan yang 
telah sudi menghadirkan diri..
best sangat dapat jumpa sedara mara sebab
ada antaranya memang dah lama tak jumpa
paling happy dapat jumpe kawan masa sekolah dulu
Thanks sangat pada mereka yang hadir..
Mia pulak malam sebelum kenduri tu dah start nak demam
badan dah mula dedar..hari kenduri petang tu
memang dia flat habis..sian sangat..
mujur tak meragam.
part yang paling tak berapa nak best bila
dalam camera saya cuma ada beberapa keping gambar saje
huhuhuhu so yang ni banyak saya cilok dari cousin
saya je..pada cameraman adik saya belum dapat lagi rasanya
ok layan je la gambar-gambar kenduri
yang dah nak basi ni
Pelamin
Kek yang sangat sedap ni(tinggi kolestrol juge)
Meja makan beradap
Pengantin in red..here they come
Hujung tahun turn cousin saya yang pegapit tu pulak..
tahun ni meriah dengan kenduri kawin je family kami ni
Mia yang baik hari tu..
ni sebelum insiden muntah-muntahan berlaku
Erfan diatas pelamin yang entah ke berapa kali..
yum..yum..yum..
Pity u lil girl..
Owh..jangan ditanya mana gambar saya..
pada camera saya sekeping pun takde..
harap belas insan pada cameraman adik saya je nanti..



8 comments:

  1. sorie tak dpt dtg amy.....leh lupa sob sob

    ReplyDelete
  2. samalh laki linn duk sibuk dgn upsr...

    sgt menarik kalo tema merah... adik linn dah 6 thn kawin.. tpi sampi skrg gmbr kawin berseri2...

    ReplyDelete
  3. CANTIK kak emy!! sume cantik.....dari pelamin sampai lee pengantin....mmg cantik....naik kaler tema ni kan....berseri2 pengantin gitu....

    tak tahan tgk pic ade sorang budak hensem mengadap kek tu...amboi bolot sorang2 tuuuuhhhh heheehehehe

    ReplyDelete
  4. tang kek tu superB.. jarang pngantin nk kek gitew... tp nampak sngat yummy bebb

    ReplyDelete
  5. meriah nye rkak
    sure ramai kan sedara mara berkumpul
    ngan cuti raya nyer
    ngan kenduri kawennyer...
    time nie sure dpt kumpul and jumpa sumer esp yang tak pernah jumpa tu....

    uissh...cake tu simple tp nampak sangat2 sedappppp

    ReplyDelete
  6. wah nampak meriah betul majlis kahwin tu emy.. kek tu nampak sangat menggiurkan.. meleleh2 coklatnya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. dh settle semuanya.. majlis pun meriah.. yg penting semua dh selamat.. sekarang dh boleh relax2.. heeh..

    semoga anak2 murid u berjaya di dalam upsr nanti emy..

    ReplyDelete
  8. Ween: tula..dok tunggu gak..ni kena tunggu 20years ++ la pulak hihihi
    Ciklinn: Dah namanya cikgu kan..anak murid nak peksa cikgu yang ketaq ni lin..
    Lieya: Mak akak yang pilih merah tu..suka suki je dia buat pilih guna kuasa veto dia
    Erinz: Kek tu memang sedap yum..yum
    Zana: Betul..time kenduri la nak jumpa2 kan.
    Kak Mimi: Nak sikit??hihihi
    Ruzi:Aah syukur sangt dah selesai semuanya.insyallah mudah-mudahan mereka semua beroleh kejayaan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, September 22, 2010

Kenduri kawin in RED

Lama dah tak update..
Bukan main bersawang lagi
hihi biasala..budak nak UPSR ni
banyak la keje-keje extra kena buat
+ dengan keje sedia ada..
ok kali ni nak tepek sikit gambar
kawin adik masa 3 Syawal hari tu
Alhamdulillah majlis berjalan lancar.
Lauk pauk pun sedap..servis dari caterer pun 
tiptop..
Ramai sedara-mara(kebanyakannya) rakan-rakan yang 
telah sudi menghadirkan diri..
best sangat dapat jumpa sedara mara sebab
ada antaranya memang dah lama tak jumpa
paling happy dapat jumpe kawan masa sekolah dulu
Thanks sangat pada mereka yang hadir..
Mia pulak malam sebelum kenduri tu dah start nak demam
badan dah mula dedar..hari kenduri petang tu
memang dia flat habis..sian sangat..
mujur tak meragam.
part yang paling tak berapa nak best bila
dalam camera saya cuma ada beberapa keping gambar saje
huhuhuhu so yang ni banyak saya cilok dari cousin
saya je..pada cameraman adik saya belum dapat lagi rasanya
ok layan je la gambar-gambar kenduri
yang dah nak basi ni
Pelamin
Kek yang sangat sedap ni(tinggi kolestrol juge)
Meja makan beradap
Pengantin in red..here they come
Hujung tahun turn cousin saya yang pegapit tu pulak..
tahun ni meriah dengan kenduri kawin je family kami ni
Mia yang baik hari tu..
ni sebelum insiden muntah-muntahan berlaku
Erfan diatas pelamin yang entah ke berapa kali..
yum..yum..yum..
Pity u lil girl..
Owh..jangan ditanya mana gambar saya..
pada camera saya sekeping pun takde..
harap belas insan pada cameraman adik saya je nanti..



8 comments:

  1. sorie tak dpt dtg amy.....leh lupa sob sob

    ReplyDelete
  2. samalh laki linn duk sibuk dgn upsr...

    sgt menarik kalo tema merah... adik linn dah 6 thn kawin.. tpi sampi skrg gmbr kawin berseri2...

    ReplyDelete
  3. CANTIK kak emy!! sume cantik.....dari pelamin sampai lee pengantin....mmg cantik....naik kaler tema ni kan....berseri2 pengantin gitu....

    tak tahan tgk pic ade sorang budak hensem mengadap kek tu...amboi bolot sorang2 tuuuuhhhh heheehehehe

    ReplyDelete
  4. tang kek tu superB.. jarang pngantin nk kek gitew... tp nampak sngat yummy bebb

    ReplyDelete
  5. meriah nye rkak
    sure ramai kan sedara mara berkumpul
    ngan cuti raya nyer
    ngan kenduri kawennyer...
    time nie sure dpt kumpul and jumpa sumer esp yang tak pernah jumpa tu....

    uissh...cake tu simple tp nampak sangat2 sedappppp

    ReplyDelete
  6. wah nampak meriah betul majlis kahwin tu emy.. kek tu nampak sangat menggiurkan.. meleleh2 coklatnya

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. dh settle semuanya.. majlis pun meriah.. yg penting semua dh selamat.. sekarang dh boleh relax2.. heeh..

    semoga anak2 murid u berjaya di dalam upsr nanti emy..

    ReplyDelete
  8. Ween: tula..dok tunggu gak..ni kena tunggu 20years ++ la pulak hihihi
    Ciklinn: Dah namanya cikgu kan..anak murid nak peksa cikgu yang ketaq ni lin..
    Lieya: Mak akak yang pilih merah tu..suka suki je dia buat pilih guna kuasa veto dia
    Erinz: Kek tu memang sedap yum..yum
    Zana: Betul..time kenduri la nak jumpa2 kan.
    Kak Mimi: Nak sikit??hihihi
    Ruzi:Aah syukur sangt dah selesai semuanya.insyallah mudah-mudahan mereka semua beroleh kejayaan

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015