Thursday, September 16, 2010

Quick Update

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar
Kenduri kawin adik saya telah berlangsung dengan jayanya
walaupun penat tapi sangat puas hati
memandangkan sekarang ni still dalam mood raya
so takde mood nak update blog lagi 
cukup sekadar nak buat laporan ringkas saje
insyallah bertemu lagi nanti..

Bila pagi raya ada pelamin dalam rumah 
so budak-budak kecik ni
ambik kesempatan beraya depan pelamin..

5 comments:

  1. selamat hari raya buat emy dan keluarga..eh ada majlis kawin ye kat kampung emy..maklumlah tertinggal ketapi...baru nak jenguk blog today..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..selesai sudah kak yeak...tahniah kak...bertambah ahli keluarga akak...tahun2 depan tambah lagi anak buah heheeheheh...

    comel anak2 akak...sweet tgk!

    ReplyDelete
  3. selesai sudah..lega rasa kan.. tp sblom tu harus kalut giler kan.. mana nk buat preparation raya..ngan preparation nk kenduri kawin lg.. kalo aku pitam ler kt dpn umah

    tahun ni pic raya kt atas pelamin la eh.. hehehe

    ReplyDelete
  4. lega bila dah selesai semuanya..

    comel mia dengan baju cotton kuningnyer.. abang2 dia pun segak lengkap semua ... gambar emy mana?

    ReplyDelete
  5. cutenya semua adik badek nie....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, September 16, 2010

Quick Update

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar
Kenduri kawin adik saya telah berlangsung dengan jayanya
walaupun penat tapi sangat puas hati
memandangkan sekarang ni still dalam mood raya
so takde mood nak update blog lagi 
cukup sekadar nak buat laporan ringkas saje
insyallah bertemu lagi nanti..

Bila pagi raya ada pelamin dalam rumah 
so budak-budak kecik ni
ambik kesempatan beraya depan pelamin..

5 comments:

  1. selamat hari raya buat emy dan keluarga..eh ada majlis kawin ye kat kampung emy..maklumlah tertinggal ketapi...baru nak jenguk blog today..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..selesai sudah kak yeak...tahniah kak...bertambah ahli keluarga akak...tahun2 depan tambah lagi anak buah heheeheheh...

    comel anak2 akak...sweet tgk!

    ReplyDelete
  3. selesai sudah..lega rasa kan.. tp sblom tu harus kalut giler kan.. mana nk buat preparation raya..ngan preparation nk kenduri kawin lg.. kalo aku pitam ler kt dpn umah

    tahun ni pic raya kt atas pelamin la eh.. hehehe

    ReplyDelete
  4. lega bila dah selesai semuanya..

    comel mia dengan baju cotton kuningnyer.. abang2 dia pun segak lengkap semua ... gambar emy mana?

    ReplyDelete
  5. cutenya semua adik badek nie....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015