Sunday, September 26, 2010

Risik Merisik

Weekend baru ni
kami ke Rawang
hubby mewakili kakak dia
untuk merisik bagi pihak anak lelaki sulungnya
alhamdulillah majlis berjalan lancar..
merisik je kan so segala-gala mudah je la
Insyallah majlis pertunangan akan berlangsung
pada 18 Dec nanti..
sebelum ke Rawang kami ke Taman Melati dulu
rumah my SIL
kami gerak dari rumah
then stop Seremban ambik Ez
then terus ke KL
masa kat rumah my SIL 
we met up the lil twins
Nur Qairina Alysha &Nur Qalesya Aryana
5 months++
kira our cucus la ni
hahaha sangat comel & chubby budak berdua ni
dah la kembar seiras..
sampai mama diaorang sendiri pun sometimes
keliru yang mana kakak yang mana adik
mujur la yang kakak ada birth mark 
kat pergelangan tangan kanan(rasanya)
Mia & Erfan lagi la kepoh
sibuk tengok budak kembar berdua tu
mula-mula tu diaorang macam confuse je
hehehe
ok layan la gambar Mia
yang lately ni asyik la nak pakai
baju gown ala-ala princess je
adoi jenuh la Mia mummy nak beli baju awak je
 Budak kecik yang suka act macam princess lately ni
 
Yang ni Alysha(kakak)
masa ni adik dia pegi clinic

 Mia sedang memangku Aryana(adik)

 Here they are..mama diaorang pakaikan socks yang berbeza
untuk membezakan mereka
Mia & Erfan la sampai dah otw nak balik pun
dok sibuk lagi cite pasal the babies..
"Ada 2 mummy baby tu"
hahaha kelakar je ayat Erfan

2 comments:

  1. ohoooooooooooo busy merisik plak kak yeak...ari tu baru buat keje kawin....ni dah merisik2 plak heheeheheh.....

    comel mia ngan skarf rambut tu kak....sungguh gugurl gituuu!~

    ReplyDelete
  2. mia comel sangat pakai gown gitu!! mmg mcm princess pun..

    twins tu.. geram ruzi tgk pp dia.. geram nak gomol dan nak kiss!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, September 26, 2010

Risik Merisik

Weekend baru ni
kami ke Rawang
hubby mewakili kakak dia
untuk merisik bagi pihak anak lelaki sulungnya
alhamdulillah majlis berjalan lancar..
merisik je kan so segala-gala mudah je la
Insyallah majlis pertunangan akan berlangsung
pada 18 Dec nanti..
sebelum ke Rawang kami ke Taman Melati dulu
rumah my SIL
kami gerak dari rumah
then stop Seremban ambik Ez
then terus ke KL
masa kat rumah my SIL 
we met up the lil twins
Nur Qairina Alysha &Nur Qalesya Aryana
5 months++
kira our cucus la ni
hahaha sangat comel & chubby budak berdua ni
dah la kembar seiras..
sampai mama diaorang sendiri pun sometimes
keliru yang mana kakak yang mana adik
mujur la yang kakak ada birth mark 
kat pergelangan tangan kanan(rasanya)
Mia & Erfan lagi la kepoh
sibuk tengok budak kembar berdua tu
mula-mula tu diaorang macam confuse je
hehehe
ok layan la gambar Mia
yang lately ni asyik la nak pakai
baju gown ala-ala princess je
adoi jenuh la Mia mummy nak beli baju awak je
 Budak kecik yang suka act macam princess lately ni
 
Yang ni Alysha(kakak)
masa ni adik dia pegi clinic

 Mia sedang memangku Aryana(adik)

 Here they are..mama diaorang pakaikan socks yang berbeza
untuk membezakan mereka
Mia & Erfan la sampai dah otw nak balik pun
dok sibuk lagi cite pasal the babies..
"Ada 2 mummy baby tu"
hahaha kelakar je ayat Erfan

2 comments:

  1. ohoooooooooooo busy merisik plak kak yeak...ari tu baru buat keje kawin....ni dah merisik2 plak heheeheheh.....

    comel mia ngan skarf rambut tu kak....sungguh gugurl gituuu!~

    ReplyDelete
  2. mia comel sangat pakai gown gitu!! mmg mcm princess pun..

    twins tu.. geram ruzi tgk pp dia.. geram nak gomol dan nak kiss!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015