Thursday, October 21, 2010

Birthday Bash Mia cancel

Memang dari awal lagi dah plan nak buat birthday bash untuk Mia
Macam-macam dah plan, venue kat mana,food apa nak serve
goody bag & the tags nak tempah kat mana,
birthday cake & banyak lagi
TAPI since last week
bila my uncle past away
both of us *mummy & daddy Mia
decided there will be no Birthday Party for Mia
or even Erfan this year
cuma akan ada small celebration among the us je
Ye la ingatkan time birthday bash Mia tu
nak buat family gathering sekali
ajak my cousins..aunties & uncles too
tapi bila dah jadi macam ni
rasa tak sesuai pulak kami nak bersuka ria...
cukup la sekadar mummy prepare kan goody bag 
untuk Mia deliver 
to her friends kat nursery & her abang's friends too
all together ada 80++ kids semuanya
tadi dah tempahkan birthday cake untuk Mia
Boleh la dia potong dengan kawan-kawan dia nanti
harap-harap Mia will enjoy on that day
Daddy kata,insyallah nanti ada rezeki lebih 
kita buat makan-makan sambil buat kenduri arwah sekali
Ni nak cerita pasal pegi tempah cake tadi
mummy plan nak mintak baker tu draw image Princess 
guna jelly pipping kat atas cake tu nanti
puas la dok google gambar kat internet
tup..tup..bila dah jumpa anak dara sorang ni pulak
tak nak..sibuk nak gambar cik DORA macam kat backpack dia
at first macam malas nak layan
tapi bila kena sound daddy kata "BIRTHDAY SAPA NI,MUMMY?"
akhirnya mummy pun sedar diri akur hahahaha
kita ikut kata birthday girl kan
so nanti atas birthday cake Mia akan ada gambar cik DORA ni

Bukan PRINCESS macam ni yang mummy dia nak
tapi mummy guna gambar ni untuk sticker goody bag Mia 
hihihihi
 Ni pulak simple calendar yang akan ada dalam goody bag
cikgu-cikgu Mia
kawan-kawan Mia tak perlu rasanya kot

1 comment:

  1. salam takziah buat awak yer
    cian mian yer.. tak per laa maybe len kali bleh buat birthday party tu..

    pandai mia pilih DORA tu.. sweet sangat..

    HAPPY NIRTHDAY MIA... :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, October 21, 2010

Birthday Bash Mia cancel

Memang dari awal lagi dah plan nak buat birthday bash untuk Mia
Macam-macam dah plan, venue kat mana,food apa nak serve
goody bag & the tags nak tempah kat mana,
birthday cake & banyak lagi
TAPI since last week
bila my uncle past away
both of us *mummy & daddy Mia
decided there will be no Birthday Party for Mia
or even Erfan this year
cuma akan ada small celebration among the us je
Ye la ingatkan time birthday bash Mia tu
nak buat family gathering sekali
ajak my cousins..aunties & uncles too
tapi bila dah jadi macam ni
rasa tak sesuai pulak kami nak bersuka ria...
cukup la sekadar mummy prepare kan goody bag 
untuk Mia deliver 
to her friends kat nursery & her abang's friends too
all together ada 80++ kids semuanya
tadi dah tempahkan birthday cake untuk Mia
Boleh la dia potong dengan kawan-kawan dia nanti
harap-harap Mia will enjoy on that day
Daddy kata,insyallah nanti ada rezeki lebih 
kita buat makan-makan sambil buat kenduri arwah sekali
Ni nak cerita pasal pegi tempah cake tadi
mummy plan nak mintak baker tu draw image Princess 
guna jelly pipping kat atas cake tu nanti
puas la dok google gambar kat internet
tup..tup..bila dah jumpa anak dara sorang ni pulak
tak nak..sibuk nak gambar cik DORA macam kat backpack dia
at first macam malas nak layan
tapi bila kena sound daddy kata "BIRTHDAY SAPA NI,MUMMY?"
akhirnya mummy pun sedar diri akur hahahaha
kita ikut kata birthday girl kan
so nanti atas birthday cake Mia akan ada gambar cik DORA ni

Bukan PRINCESS macam ni yang mummy dia nak
tapi mummy guna gambar ni untuk sticker goody bag Mia 
hihihihi
 Ni pulak simple calendar yang akan ada dalam goody bag
cikgu-cikgu Mia
kawan-kawan Mia tak perlu rasanya kot

1 comment:

  1. salam takziah buat awak yer
    cian mian yer.. tak per laa maybe len kali bleh buat birthday party tu..

    pandai mia pilih DORA tu.. sweet sangat..

    HAPPY NIRTHDAY MIA... :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015