Saturday, October 30, 2010

Canteen Day

30 Oktober 2010
Hari Kantin sekolah yang sangat meriah
Dengan cuaca yang sangat baik
Bagaikan merestui perjalanan majlis hari ni
Gerai kami menjual cupcakes, fruit tart, cookies & roti john
Habis semua hasil jualan
tak sabar nak kira keuntungan.
Kupon yang saya jual pun habis
Berbaloi rasanya segala penat lelah bila tengok kemeriahan majlis tadi
ALHAMDULILLAH















Kat bawah makanan yang gerai kami jual
time ni keadaan tenang lagi
maklumla awal pagi




2 comments:

  1. kakak ipar lieya cikgu kak, die pun same ar ni tgh sibuk ari kantin...dulu rajin gak lieya pergi support jualan die heheeheheh....

    seronok kan kat sekolah, mcm2 aktivit ade....lagi2 musim abis exam ni, mcm2 laa aktivit ade....

    ReplyDelete
  2. dulu masa kak mimi sekolah2, kalau hari cantin ni. bukan setakat jual2 cenggitu, tp kan siap buat delivery ke kelas lagi.. so kalau ada yang jual cookies nak bg kat adik angkat ke kakak angkat ke, boleh request hantar kat kelas.. heheh tp tu masa sekolah menengah la.. sekolah rendah ni mana ada..

    tp yang bagus hari kantin ni, mcam2 ada jual dari hari biasa kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, October 30, 2010

Canteen Day

30 Oktober 2010
Hari Kantin sekolah yang sangat meriah
Dengan cuaca yang sangat baik
Bagaikan merestui perjalanan majlis hari ni
Gerai kami menjual cupcakes, fruit tart, cookies & roti john
Habis semua hasil jualan
tak sabar nak kira keuntungan.
Kupon yang saya jual pun habis
Berbaloi rasanya segala penat lelah bila tengok kemeriahan majlis tadi
ALHAMDULILLAH















Kat bawah makanan yang gerai kami jual
time ni keadaan tenang lagi
maklumla awal pagi




2 comments:

  1. kakak ipar lieya cikgu kak, die pun same ar ni tgh sibuk ari kantin...dulu rajin gak lieya pergi support jualan die heheeheheh....

    seronok kan kat sekolah, mcm2 aktivit ade....lagi2 musim abis exam ni, mcm2 laa aktivit ade....

    ReplyDelete
  2. dulu masa kak mimi sekolah2, kalau hari cantin ni. bukan setakat jual2 cenggitu, tp kan siap buat delivery ke kelas lagi.. so kalau ada yang jual cookies nak bg kat adik angkat ke kakak angkat ke, boleh request hantar kat kelas.. heheh tp tu masa sekolah menengah la.. sekolah rendah ni mana ada..

    tp yang bagus hari kantin ni, mcam2 ada jual dari hari biasa kan..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015