Wednesday, October 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY MIA

  28 Oktober 2010
Mia dua tahun hari ni
Cepat je masa berlalu
Rasa macam baru semalam
mummy masuk operation theatre
untuk emergency operation tu Mia
pejam celik pejam celik
dah dua tahun rupanya
Syukur sangat mummy masih disini
dapat melihat Mia membesar
melayan karenah Mia setiap hari
membuatkan mummy rasa seronok sangat.
walaupun kadang kala meletihkan
buat Mia Sayang..
Hanya Allah sahaja yang tahu betapa 
bersyukurnya mummy & daddy dapat memiliki Mia
sebanyak mana kasih sayang kami buat Mia
tidak ternilai dengan apa jua benda di dunia ni
Mummy berdoa semoga Mia terus membesar
dengan sihat..cerdik..dan taat kepada mummy & daddy
dan bahagia & ceria disamping abang-abang Mia
HAPPY BIRTHDAY MIA, SAYANG..
Jom kita imbas gambar-gambar Mia masa kecik 

Masa ni baru lahir berat pun time ni 1.4kg
Ni rasanya dah minggu kedua dalam incubator..dah gain weight sikit
  
Ni dah balik rumah..makin bertambah berat badan Mia
Ni gambar dah dekat nak setahun.

Yang last ni antara gambar terbaru Mia

4 comments:

  1. happy birthday mia.... semoga terus membesar sihat dan kuat.... dan ciklinn sentiasa doakan kamu menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat.. aminnn


    sekejap jer kan kak masa berlalu... rasa mcm baru jer akak cerita pasal mia kat sepital masa lahir dulu

    ReplyDelete
  2. happy birthday mia!!! semoga jadi anak yg solehah...amin!

    ReplyDelete
  3. hepi besday mia. wahhh mcm kjp je rasa mia dah 2 tahun kan. moga mia jd anak yg baik dan solehah k

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday mia sayang.. semoga jadi anak yang bijak pandai macam harapan mummy dan daddy ok..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, October 27, 2010

HAPPY BIRTHDAY MIA

  28 Oktober 2010
Mia dua tahun hari ni
Cepat je masa berlalu
Rasa macam baru semalam
mummy masuk operation theatre
untuk emergency operation tu Mia
pejam celik pejam celik
dah dua tahun rupanya
Syukur sangat mummy masih disini
dapat melihat Mia membesar
melayan karenah Mia setiap hari
membuatkan mummy rasa seronok sangat.
walaupun kadang kala meletihkan
buat Mia Sayang..
Hanya Allah sahaja yang tahu betapa 
bersyukurnya mummy & daddy dapat memiliki Mia
sebanyak mana kasih sayang kami buat Mia
tidak ternilai dengan apa jua benda di dunia ni
Mummy berdoa semoga Mia terus membesar
dengan sihat..cerdik..dan taat kepada mummy & daddy
dan bahagia & ceria disamping abang-abang Mia
HAPPY BIRTHDAY MIA, SAYANG..
Jom kita imbas gambar-gambar Mia masa kecik 

Masa ni baru lahir berat pun time ni 1.4kg
Ni rasanya dah minggu kedua dalam incubator..dah gain weight sikit
  
Ni dah balik rumah..makin bertambah berat badan Mia
Ni gambar dah dekat nak setahun.

Yang last ni antara gambar terbaru Mia

4 comments:

  1. happy birthday mia.... semoga terus membesar sihat dan kuat.... dan ciklinn sentiasa doakan kamu menjadi anak yg solehah dunia dan akhirat.. aminnn


    sekejap jer kan kak masa berlalu... rasa mcm baru jer akak cerita pasal mia kat sepital masa lahir dulu

    ReplyDelete
  2. happy birthday mia!!! semoga jadi anak yg solehah...amin!

    ReplyDelete
  3. hepi besday mia. wahhh mcm kjp je rasa mia dah 2 tahun kan. moga mia jd anak yg baik dan solehah k

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday mia sayang.. semoga jadi anak yang bijak pandai macam harapan mummy dan daddy ok..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015