Sunday, November 14, 2010

Erfan..konvo

Quick update ni..
Busy bebenar dah hujung-hujung tahun ni
nak tutup sekolah makin busy
macam tu la biasanya
banyak yang perlu diselesaikan
ok..ni cerita Sabtu lepas
banyak cerita yang dah bertangguh 
tak sempat update ni
Sabtu lepas TADIKA MANJA BONDA
tempat Erfan belajar tu telah 
mengadakan majlis konvokesyen
untuk tahun 2010
final exam Erfan dapat no 14 daripada 32 orang murid 4 tahun
mula rasa macam tak puas hati jugak
tapi bila tengok kertas-kertas ujian yang cikgu bekalkan
dan lihat markah Erfan semuanya 90 above
mummy rasa ok la kot dengan age Erfan
yang belum masuk 4 tahun lagi tu
at least Erfan dah boleh membaca & mengira tambah tolak yang mudah-mudah
(according to the teacher)
dah yang paling buat mummy dia surprise bila tengok kertas ujian bahasa cina
Erfan dapat 96%..English Erfan dapat 93% je
waaaa frust ooo mummy dia English teacher tapi anak tak dapat score in English
eh..tak..tak..acah je..tapi ok la kan..kitaorang sendiri pun tak tahu sepatah haram bahasa cina
bila Erfan dapat markah macam tu ok la kot
memang persaingan sengit rasanya..
maybe ramai kawan-kawan Erfan dapat 100% dalam final exam tu
mummy tak kisah nombor tu Erfan
yang penting Erfan dah boleh menguasai kemahiran-kemahiran yang sepatutnya
next year ada rezeki cuba lagi ye

 
 Erfan dan kawan-kawannya
 Ibu atau ayah kena naik stage sekali

Labuh benar jubah tu dengan awak la Erfan..
:p
*Pssst malam esok saya ada annual dinner tunggu ye entry dinner tu nanti

4 comments:

  1. ya Allah kak, comel gile erfan....mmg labuh jubah tu ngan die, tapi tu yg nampak comel tu heheheeheh......

    tahniah erfan!! tak sabar kak nak tgu anak2 lieya lak berjubah, ye laa nak tgu berjubah konvo U lambat sgt, konvo tadika pun jadik laaa he he he

    ReplyDelete
  2. cumeinya budak2 dgn jubah konvo tuu .. seronok kita mak2 nie kan ..
    rasa mcm anak2 konvo di U jer .. hehehe

    tahniah erfan .. akak teringat zaman akak kecik2 ulu .. ada ker konvo2 nie erkk ??

    ReplyDelete
  3. pandai anak emy.. sejuk perut ibu mengandung..

    tahniah erfan.. belajar rajin2 tau

    ReplyDelete
  4. er tahniah! auntie bangga dgn er.. er boleh lagi tu.. semua markah 90 above.. bagus3....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, November 14, 2010

Erfan..konvo

Quick update ni..
Busy bebenar dah hujung-hujung tahun ni
nak tutup sekolah makin busy
macam tu la biasanya
banyak yang perlu diselesaikan
ok..ni cerita Sabtu lepas
banyak cerita yang dah bertangguh 
tak sempat update ni
Sabtu lepas TADIKA MANJA BONDA
tempat Erfan belajar tu telah 
mengadakan majlis konvokesyen
untuk tahun 2010
final exam Erfan dapat no 14 daripada 32 orang murid 4 tahun
mula rasa macam tak puas hati jugak
tapi bila tengok kertas-kertas ujian yang cikgu bekalkan
dan lihat markah Erfan semuanya 90 above
mummy rasa ok la kot dengan age Erfan
yang belum masuk 4 tahun lagi tu
at least Erfan dah boleh membaca & mengira tambah tolak yang mudah-mudah
(according to the teacher)
dah yang paling buat mummy dia surprise bila tengok kertas ujian bahasa cina
Erfan dapat 96%..English Erfan dapat 93% je
waaaa frust ooo mummy dia English teacher tapi anak tak dapat score in English
eh..tak..tak..acah je..tapi ok la kan..kitaorang sendiri pun tak tahu sepatah haram bahasa cina
bila Erfan dapat markah macam tu ok la kot
memang persaingan sengit rasanya..
maybe ramai kawan-kawan Erfan dapat 100% dalam final exam tu
mummy tak kisah nombor tu Erfan
yang penting Erfan dah boleh menguasai kemahiran-kemahiran yang sepatutnya
next year ada rezeki cuba lagi ye

 
 Erfan dan kawan-kawannya
 Ibu atau ayah kena naik stage sekali

Labuh benar jubah tu dengan awak la Erfan..
:p
*Pssst malam esok saya ada annual dinner tunggu ye entry dinner tu nanti

4 comments:

  1. ya Allah kak, comel gile erfan....mmg labuh jubah tu ngan die, tapi tu yg nampak comel tu heheheeheh......

    tahniah erfan!! tak sabar kak nak tgu anak2 lieya lak berjubah, ye laa nak tgu berjubah konvo U lambat sgt, konvo tadika pun jadik laaa he he he

    ReplyDelete
  2. cumeinya budak2 dgn jubah konvo tuu .. seronok kita mak2 nie kan ..
    rasa mcm anak2 konvo di U jer .. hehehe

    tahniah erfan .. akak teringat zaman akak kecik2 ulu .. ada ker konvo2 nie erkk ??

    ReplyDelete
  3. pandai anak emy.. sejuk perut ibu mengandung..

    tahniah erfan.. belajar rajin2 tau

    ReplyDelete
  4. er tahniah! auntie bangga dgn er.. er boleh lagi tu.. semua markah 90 above.. bagus3....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015