Friday, November 26, 2010

I LOVE YOU...

I love you
I love you
hahaha Mia sekarang ni suka sangat ucap ungkapan I LOVE YOU 
tapi tak sure la dia faham ke tak apa yang diungkapkannye tu..
tapi every time dia cakap I LOVE YOU dia sure nak kiss orang yang dicakap tu
hihihi paling tak tahan bila dia nak kiss mulut orang tu..
kalau kena family members ok lagi kalau kena kat orang luar tak ke haru tu
lagi satu peel Mia ni suka sangat jalan pimpin tangan especially kalau dengan Erfan
kalau time baik tu kemain baik lagi kalau time bergaduh tu
macam nak pecah rumah dibuatnya..selalu abang-abang memang terpaksa beralah la..

3 comments:

  1. sweetnya mia.. dah pandai sebut i love you ek..

    mesti mia manja dengan abang2 dia kan.. selalu anak bongsu, pompuan lak tu, mesti manja lebih kan..

    akak pun amalkan sebelum tido, train farhan dan emily cakap i love you.. rasa bahagia sangat..

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari saya, ayu...

    alahai...budak2 memang cam tu...kejap2 baik..kejap2 gaduh...hehe

    ReplyDelete
  3. so sweet:) mia ni comel laa..nanti beso mesti abg2nye protect die;)

    salam perkenalan:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, November 26, 2010

I LOVE YOU...

I love you
I love you
hahaha Mia sekarang ni suka sangat ucap ungkapan I LOVE YOU 
tapi tak sure la dia faham ke tak apa yang diungkapkannye tu..
tapi every time dia cakap I LOVE YOU dia sure nak kiss orang yang dicakap tu
hihihi paling tak tahan bila dia nak kiss mulut orang tu..
kalau kena family members ok lagi kalau kena kat orang luar tak ke haru tu
lagi satu peel Mia ni suka sangat jalan pimpin tangan especially kalau dengan Erfan
kalau time baik tu kemain baik lagi kalau time bergaduh tu
macam nak pecah rumah dibuatnya..selalu abang-abang memang terpaksa beralah la..

3 comments:

  1. sweetnya mia.. dah pandai sebut i love you ek..

    mesti mia manja dengan abang2 dia kan.. selalu anak bongsu, pompuan lak tu, mesti manja lebih kan..

    akak pun amalkan sebelum tido, train farhan dan emily cakap i love you.. rasa bahagia sangat..

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari saya, ayu...

    alahai...budak2 memang cam tu...kejap2 baik..kejap2 gaduh...hehe

    ReplyDelete
  3. so sweet:) mia ni comel laa..nanti beso mesti abg2nye protect die;)

    salam perkenalan:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015