Monday, November 8, 2010

Misi mencari

Weekend baru ni kami balik Seremban
Lepas tu saje la jalan-jalan kat Carrefour 
Time kat carrefour tu my darling hubby
telah merealisasikan impian saya nak beli 
mixer baru..hoyeh!!! Thanks abang 
Otw nak balik tu tetiba terpandang la
Poster besar kat Nokia outlet disitu tentang
Nokia C3 masuk dalam dok tengok-tengok 
wah sangat la berkenan dengan hp yang colour hot pink tu
bukan sebab features nye..(features hp tu biasa saje)
tapi colour tu yang membuatkan saya berkenan
malangnya malam tu bukan rezeki saya
kat situ hanya ada display model saja
pink colour out of stock
Esoknya saya carik lagi
area town Seremban
the whole day dok mencari..tapi tak jumpe idaman hati
ada banyak pink C3 yang saya jumpe tapi AP set
saya nak Zitron huhuhu

siap call cousin saya yang keje Celcom 
try tanya kot la kat office dia ada stok
tapi hampa sangat bila dia cakap
budak office dia kata pink tu memang limited
waaaaa frustnya tak kira
nak carik jugak sampai jumpa..
harap-harap ada la rezeki saya ye..
kalau tak saya setia dengan 5800 ni aje la..

3 comments:

  1. wah ramai suke henset ni kak...kawan lieya kat opis pun ramai yg minat ...tapi sume suke hotpink tu la hehheeheh......moga2 akak dpt cari ape yg akak idamkan ye kak....

    lieya pun dah bosan ngan nokia 5800 ni...tepikir2 gak nak tukar henset ni.....hiks

    ReplyDelete
  2. emy, macam akak cakap, akak pun suka hp ni, tp mcam emy cakap jugak le. features dia biasa jer.. tp kalau untuk FB mmg ok sangat ..

    kalau kat kl ni mmg banyak emy. minggu lepas akak gi cuci mata kat lowyat mmg banyak..

    ReplyDelete
  3. ermm akak x pandai sgt pasal HP nie .. setiap kali nak beli yg baru selalu mintak tolong adik belikan ..

    entahlah dah takut kena tipu rasanya :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, November 8, 2010

Misi mencari

Weekend baru ni kami balik Seremban
Lepas tu saje la jalan-jalan kat Carrefour 
Time kat carrefour tu my darling hubby
telah merealisasikan impian saya nak beli 
mixer baru..hoyeh!!! Thanks abang 
Otw nak balik tu tetiba terpandang la
Poster besar kat Nokia outlet disitu tentang
Nokia C3 masuk dalam dok tengok-tengok 
wah sangat la berkenan dengan hp yang colour hot pink tu
bukan sebab features nye..(features hp tu biasa saje)
tapi colour tu yang membuatkan saya berkenan
malangnya malam tu bukan rezeki saya
kat situ hanya ada display model saja
pink colour out of stock
Esoknya saya carik lagi
area town Seremban
the whole day dok mencari..tapi tak jumpe idaman hati
ada banyak pink C3 yang saya jumpe tapi AP set
saya nak Zitron huhuhu

siap call cousin saya yang keje Celcom 
try tanya kot la kat office dia ada stok
tapi hampa sangat bila dia cakap
budak office dia kata pink tu memang limited
waaaaa frustnya tak kira
nak carik jugak sampai jumpa..
harap-harap ada la rezeki saya ye..
kalau tak saya setia dengan 5800 ni aje la..

3 comments:

  1. wah ramai suke henset ni kak...kawan lieya kat opis pun ramai yg minat ...tapi sume suke hotpink tu la hehheeheh......moga2 akak dpt cari ape yg akak idamkan ye kak....

    lieya pun dah bosan ngan nokia 5800 ni...tepikir2 gak nak tukar henset ni.....hiks

    ReplyDelete
  2. emy, macam akak cakap, akak pun suka hp ni, tp mcam emy cakap jugak le. features dia biasa jer.. tp kalau untuk FB mmg ok sangat ..

    kalau kat kl ni mmg banyak emy. minggu lepas akak gi cuci mata kat lowyat mmg banyak..

    ReplyDelete
  3. ermm akak x pandai sgt pasal HP nie .. setiap kali nak beli yg baru selalu mintak tolong adik belikan ..

    entahlah dah takut kena tipu rasanya :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015