Monday, November 29, 2010

Reward


Hari ni kami nak ke LCCT
mahu pos itu dua orang budak kecik naik Air Asia
owh they fly for the first time without mummy & daddy
harap-harap kedua-duanya well behave dalam flight nanti
opss bukan mereka terbang berdua saje tapi
mereka terbang besama atuk & nanny mereka
Ni kira reward untuk Ez yang dapat 1st place 
masa final exam hari tu & birthday gift untuk Erfan jugak
so boys enjoy yourself..take care & be good ok
psst for sure cik Mia akan melalak-lalak kat LCCT nanti
kalau dia tu tido syukur alhamdulillah senang ceritakan..
nanti kita ajak daddy gi Serdang tengok MAHA 2010 ye hihihi

4 comments:

  1. laaaaaaaaaaaaaaa.....dah tu ni kire akak bujang laaa laki bini...wah2...syok tu....jgn2 nanti mia dpt adik lagi sudah la yeak hihihihi

    ReplyDelete
  2. pos kemana anak2 dan nenek tuu dikk
    ermmm seronoklah bujang sekejap heheh

    ReplyDelete
  3. wahh post ke mana tu? hehe..sure excited derang:)

    ReplyDelete
  4. wah terbang ke mana anak2 tu emy.. insyallah ez dan erfan well behave nanti. dun wori..

    nasib baik cik mia tak ikut sama ek. kalau tak, mummynyer yang meraung kat lcct kot.. heheheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, November 29, 2010

Reward


Hari ni kami nak ke LCCT
mahu pos itu dua orang budak kecik naik Air Asia
owh they fly for the first time without mummy & daddy
harap-harap kedua-duanya well behave dalam flight nanti
opss bukan mereka terbang berdua saje tapi
mereka terbang besama atuk & nanny mereka
Ni kira reward untuk Ez yang dapat 1st place 
masa final exam hari tu & birthday gift untuk Erfan jugak
so boys enjoy yourself..take care & be good ok
psst for sure cik Mia akan melalak-lalak kat LCCT nanti
kalau dia tu tido syukur alhamdulillah senang ceritakan..
nanti kita ajak daddy gi Serdang tengok MAHA 2010 ye hihihi

4 comments:

  1. laaaaaaaaaaaaaaa.....dah tu ni kire akak bujang laaa laki bini...wah2...syok tu....jgn2 nanti mia dpt adik lagi sudah la yeak hihihihi

    ReplyDelete
  2. pos kemana anak2 dan nenek tuu dikk
    ermmm seronoklah bujang sekejap heheh

    ReplyDelete
  3. wahh post ke mana tu? hehe..sure excited derang:)

    ReplyDelete
  4. wah terbang ke mana anak2 tu emy.. insyallah ez dan erfan well behave nanti. dun wori..

    nasib baik cik mia tak ikut sama ek. kalau tak, mummynyer yang meraung kat lcct kot.. heheheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015