Wednesday, December 8, 2010

Bila Mia & daddy bergaduh

Gambar ni snap masa dalam kereta baru ni
Mia sibuk kejap nak duduk depan kejap nak duduk belakang
at last kena marah dengan daddy..
tapi tengok la aksi Mia bila kena marah
biasanya dia akan cembeng & menangis tapi hari tu tak

muka terkejut kena marah..
 time ni dia dah bebel dah..entah apa mummy pun tak faham
 tengok kemain panjang muncung tu marah daddy
sebab masa tu daddy pun saje buat2 menjawab
 tak nak kalah dia siap mencebik lagi
tapi time ni mummy pulak marah..
Mia tetap tak nak kalah finally dia cakap
sssh daddy diam..
hahaha dan akhirnya daddy ngaku kalah 
hik hik

3 comments:

  1. hahahah mcm2 mia kannn ..
    sib baik mia sorang layie .. kalau dah ramai sure daddy pening kepala huhuhu

    ReplyDelete
  2. alolololo ciklinn geget budak ni karang taulah... geramm linn tgok kak mimik2 muka tu....

    ReplyDelete
  3. ha ha ha....mia ...mia.....geram tgk muke notty die tu kak.....lawak kan....boleh tak jadi marah kalo tgk gelagat mia ni hah....last2 daddy pun surender hah heheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 8, 2010

Bila Mia & daddy bergaduh

Gambar ni snap masa dalam kereta baru ni
Mia sibuk kejap nak duduk depan kejap nak duduk belakang
at last kena marah dengan daddy..
tapi tengok la aksi Mia bila kena marah
biasanya dia akan cembeng & menangis tapi hari tu tak

muka terkejut kena marah..
 time ni dia dah bebel dah..entah apa mummy pun tak faham
 tengok kemain panjang muncung tu marah daddy
sebab masa tu daddy pun saje buat2 menjawab
 tak nak kalah dia siap mencebik lagi
tapi time ni mummy pulak marah..
Mia tetap tak nak kalah finally dia cakap
sssh daddy diam..
hahaha dan akhirnya daddy ngaku kalah 
hik hik

3 comments:

  1. hahahah mcm2 mia kannn ..
    sib baik mia sorang layie .. kalau dah ramai sure daddy pening kepala huhuhu

    ReplyDelete
  2. alolololo ciklinn geget budak ni karang taulah... geramm linn tgok kak mimik2 muka tu....

    ReplyDelete
  3. ha ha ha....mia ...mia.....geram tgk muke notty die tu kak.....lawak kan....boleh tak jadi marah kalo tgk gelagat mia ni hah....last2 daddy pun surender hah heheeheh

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015