Thursday, December 16, 2010

Cerita Hantu

Sangat la benci tengok tv lately ni
terutamanya waktu malam
sebabnya banyak sangat cerita-cerita hantu
dah la aku ni memang penakut kurang berani orangnya
kalau tengok cerita-cerita seram ni
sure menganggu ketenteraman hidup
pantang dengan bunyi berdenting je nanti
sure tegak bulu roma
kalau kat tv3 tu tiap-tiap hari Khamis malam Jumaat
ada cerita hantu
yang terbaru ni SAKA JENTAYU

bagi aku cukup la sekadar tengok promo disiang hari je
baru ni ada tengok cerita HANTU KUMKUM
kat Astro Ria..subhanallah
sampai seminggu terbawak-bawak ketakutan tu
taubat tak nak tengok lagi
kalau takat cerita hantu kelakar Mamat Khalid
macam 
ZOMBI KAMPUNG PISANG  
& yang terbaru 

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH
tu boleh tahan lagi la 
sebab tu kan cerita hantu komedi
daddy budak-budak ni pun memang tak menggalakkan aku tengok cerita hantu
sebabnya akan menyusahkan dia di malam hari
pernah terjadi aku tengok cerita hantu menda entah
pastu tengah malam rasa nak pee
sanggup kejutkan hubby yang lena dibuai mimpi
hahaha tension je dia sebabnya toilet dah la dalam bilik 
setakat hujung kaki je pun hihihi
korang LAYAN cerita hantu tak??

5 comments:

  1. betul tu kak...kalo lieya ni plak yg kene efek kalo cite antu2 ni si mia..siap laa die jadi penakot nak masuk toilet sorang...satu hal plak lieya atau husben kene teman die kencing huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahhahah linn pun sama kak oiii... mlm tadi laki yer2 tgok linn yer2 suh tukar hahaha... linn mmg penakut.. hishh terbayang2 muka zarina mcm hantu tu...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. uhuhuuu betul tuu kalau seram sgt leh terbawak2 nak tido tuuu heheh

    akak x minat cite hantu seyes .. suke citer hantu lawak .. haaa tu boleh .. anak2 suke sgt .. citer hantu seyes sampai DEVILS 1 tuu pun mereka layan .. hati keras tuuu huhuh

    ReplyDelete
  4. hehehe..kdg2 bosan kat tv, panggung..aseklaa nak tayang cite hantu..cubelaa bagi cite yg menenangkan jiwa sket..hehe

    ReplyDelete
  5. emy samalah.. t setakat cite hantu by mamat khalid ok je tengok.. klu cita hantu yg mmg kaw2 hantu cam setiap hari khamis malm jumaat atau yg indon tu mmg x tgkla.. dia siar iklan sekejap tu ruzi tutup telinga dah atau kalau sempat terus pap off tv.. giler takut punya.. bdn je besar tp hati kecik.. penakut!!

    minyak2 wangi itu mmg wangi!! yg pertama belum penah pakai.. yg kedua dh penah pakai.. best3!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 16, 2010

Cerita Hantu

Sangat la benci tengok tv lately ni
terutamanya waktu malam
sebabnya banyak sangat cerita-cerita hantu
dah la aku ni memang penakut kurang berani orangnya
kalau tengok cerita-cerita seram ni
sure menganggu ketenteraman hidup
pantang dengan bunyi berdenting je nanti
sure tegak bulu roma
kalau kat tv3 tu tiap-tiap hari Khamis malam Jumaat
ada cerita hantu
yang terbaru ni SAKA JENTAYU

bagi aku cukup la sekadar tengok promo disiang hari je
baru ni ada tengok cerita HANTU KUMKUM
kat Astro Ria..subhanallah
sampai seminggu terbawak-bawak ketakutan tu
taubat tak nak tengok lagi
kalau takat cerita hantu kelakar Mamat Khalid
macam 
ZOMBI KAMPUNG PISANG  
& yang terbaru 

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH
tu boleh tahan lagi la 
sebab tu kan cerita hantu komedi
daddy budak-budak ni pun memang tak menggalakkan aku tengok cerita hantu
sebabnya akan menyusahkan dia di malam hari
pernah terjadi aku tengok cerita hantu menda entah
pastu tengah malam rasa nak pee
sanggup kejutkan hubby yang lena dibuai mimpi
hahaha tension je dia sebabnya toilet dah la dalam bilik 
setakat hujung kaki je pun hihihi
korang LAYAN cerita hantu tak??

5 comments:

  1. betul tu kak...kalo lieya ni plak yg kene efek kalo cite antu2 ni si mia..siap laa die jadi penakot nak masuk toilet sorang...satu hal plak lieya atau husben kene teman die kencing huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahhahah linn pun sama kak oiii... mlm tadi laki yer2 tgok linn yer2 suh tukar hahaha... linn mmg penakut.. hishh terbayang2 muka zarina mcm hantu tu...huhuhuh

    ReplyDelete
  3. uhuhuuu betul tuu kalau seram sgt leh terbawak2 nak tido tuuu heheh

    akak x minat cite hantu seyes .. suke citer hantu lawak .. haaa tu boleh .. anak2 suke sgt .. citer hantu seyes sampai DEVILS 1 tuu pun mereka layan .. hati keras tuuu huhuh

    ReplyDelete
  4. hehehe..kdg2 bosan kat tv, panggung..aseklaa nak tayang cite hantu..cubelaa bagi cite yg menenangkan jiwa sket..hehe

    ReplyDelete
  5. emy samalah.. t setakat cite hantu by mamat khalid ok je tengok.. klu cita hantu yg mmg kaw2 hantu cam setiap hari khamis malm jumaat atau yg indon tu mmg x tgkla.. dia siar iklan sekejap tu ruzi tutup telinga dah atau kalau sempat terus pap off tv.. giler takut punya.. bdn je besar tp hati kecik.. penakut!!

    minyak2 wangi itu mmg wangi!! yg pertama belum penah pakai.. yg kedua dh penah pakai.. best3!!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015