Wednesday, December 29, 2010

Dah nak habis ke??


Cepat sungguh masa berlalu
rasa macam baru semalam cuti sekolah bermula
owh tidak dah nak berakhir sudah cuti akhir tahun 2010
esok dah mula kembali ke sekolah

menghadirkan diri ke MESYUARAT GURU untuk sesi 2011
Jumaat ada program Orientasi murid-murid tahun 1
berakhir sudah saat-saat indah waktu pagi
sebab boleh bangun lewat sikit dari biasa
kalau time sekolah pukul 5 dah bangun
time cuti sekolah pukul 6 pun masih diatas katil dibuai mimpi

maka sekarang ni sedang cuba menukar mode malas cuti-cuti
kepada mode rajin+kembali bertugas...

3 comments:

  1. debar2 nak bagun pagi2 nanti huhu bermulalah edisi bangun jam 5 pagi adehhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. mula laa jalan jam..start laa bangun kul 5 pagi..huhu

    ReplyDelete
  3. tu le kak emy, kakak ipar lieya cikgu, diepun dah start busy mgu ni...mesyuarat laa ...orientasi student baru laaa......

    lieya plak, lepas ni kene laa bgn awal sikit sbbkene kuar awal sikit..time sekolah biasenye jem sikit pagi2 hihihi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 29, 2010

Dah nak habis ke??


Cepat sungguh masa berlalu
rasa macam baru semalam cuti sekolah bermula
owh tidak dah nak berakhir sudah cuti akhir tahun 2010
esok dah mula kembali ke sekolah

menghadirkan diri ke MESYUARAT GURU untuk sesi 2011
Jumaat ada program Orientasi murid-murid tahun 1
berakhir sudah saat-saat indah waktu pagi
sebab boleh bangun lewat sikit dari biasa
kalau time sekolah pukul 5 dah bangun
time cuti sekolah pukul 6 pun masih diatas katil dibuai mimpi

maka sekarang ni sedang cuba menukar mode malas cuti-cuti
kepada mode rajin+kembali bertugas...

3 comments:

  1. debar2 nak bagun pagi2 nanti huhu bermulalah edisi bangun jam 5 pagi adehhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. mula laa jalan jam..start laa bangun kul 5 pagi..huhu

    ReplyDelete
  3. tu le kak emy, kakak ipar lieya cikgu, diepun dah start busy mgu ni...mesyuarat laa ...orientasi student baru laaa......

    lieya plak, lepas ni kene laa bgn awal sikit sbbkene kuar awal sikit..time sekolah biasenye jem sikit pagi2 hihihi

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015