Monday, December 13, 2010

I City


Jumaat lepas kami ke ICity
Sampai sana around 8.30 malam
ok la time tu kereta tak berapa banyak lagi & orang pun tak sarat lagi
parking pun senang hihi tu yang paling penting sebenarnya
malas nak cerita panjang sebab
rasanya korang pun dah lama sampai ke ICity tu kan
so layan je la gambar budak-budak kecik ni ye
esok sambung cerita lagi aktiviti weekend kami seterusnya

 Mia sibuk nak say HI kat snowman tu
 aish..tangan sapa la ni ye

 Cutie pies yang berdua tu selalu la tak fokusnya




3 comments:

  1. awk yg dok melaka pon dah smpai icity. sy gak yg lom jejak kaki lg ke sini. dah hint2 kt hubby, tp dia dok diam je. haishhh

    cntik2 gak gmbar awak amik ye. gmbar x blur lgsung lampu2 tu

    ReplyDelete
  2. wahh bagsunya dah sampai ke I-city..saya jugak tak sampai2:)

    ReplyDelete
  3. kak emy!! tak aci tau...akak org melaka dah pi i city...lieya ni jugak yg brecita2 nak pegi tp tak pegi hahahhhaah......ntah bile laa gamaknye nie.....tapi mmg tingin nak pegi...budak2 sure suke kan tgk cahaya2 nieh......

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 13, 2010

I City


Jumaat lepas kami ke ICity
Sampai sana around 8.30 malam
ok la time tu kereta tak berapa banyak lagi & orang pun tak sarat lagi
parking pun senang hihi tu yang paling penting sebenarnya
malas nak cerita panjang sebab
rasanya korang pun dah lama sampai ke ICity tu kan
so layan je la gambar budak-budak kecik ni ye
esok sambung cerita lagi aktiviti weekend kami seterusnya

 Mia sibuk nak say HI kat snowman tu
 aish..tangan sapa la ni ye

 Cutie pies yang berdua tu selalu la tak fokusnya




3 comments:

  1. awk yg dok melaka pon dah smpai icity. sy gak yg lom jejak kaki lg ke sini. dah hint2 kt hubby, tp dia dok diam je. haishhh

    cntik2 gak gmbar awak amik ye. gmbar x blur lgsung lampu2 tu

    ReplyDelete
  2. wahh bagsunya dah sampai ke I-city..saya jugak tak sampai2:)

    ReplyDelete
  3. kak emy!! tak aci tau...akak org melaka dah pi i city...lieya ni jugak yg brecita2 nak pegi tp tak pegi hahahhhaah......ntah bile laa gamaknye nie.....tapi mmg tingin nak pegi...budak2 sure suke kan tgk cahaya2 nieh......

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015