Wednesday, December 15, 2010

MAAF..SAYA TAK SENGAJA


Owh..saya rasa sangat bersalah..
kesal sangat....tapi nak buat macam mana
benda dah terjadi..tapi percaya la saya tak sengaja..
semuanya berlaku semalam
bila kami ke Melaka tolong bayarkan saman parking
member saya yang datang jalan kat Melaka hari tu
alang-alang ke Graha Maju tu kami terus la bawak budak-budak ni ke Kids Gym
masa daddy & the kids di Kids Gym di Jusco tu la semuanya bermula
asalnya nak jalan-jalan & tengok-tengok aje
tapi tak sangka pulak begini jadinya..huhuhu
korang mesti nak tahu apa yang dah terjadi kan..
budak promoter tu la
dok sibuk sangat promote benda ni
akhirnya saya tergoda
dah semalam saya dengan tak sengaja
telah ter beli
MAGNIFIQUE

 dah la terbeli pastu tertamak la pulak
ish..ish..mula-mula tu ingat nak beli yang botol kecik je
tapi promoter tu sibuk meracun bagai
akhirnya terbeli la yang botol besar
tak ke TAMAK namanya tu
walhal saya baru je beli 
Miracle SO MAGIC hari tu

dan saya berjanji lepas ni tak akan tergoda dah
dan tak akan beli lagi 
kalau nak beli pun tahun depan je la..
wahai LANCOME jangan la kau launch apa-apa perfume
baru bulan ni ye..kalau nak launch pun bulan JANUARI tahun depan la eh 
mujur la uniform sekolah, kasut sekolah & beg sekolah anak dah settle
kalau tak masak la hihihihi


3 comments:

  1. keh keh keh ...gitu la kak....kite ni senang keje pujuk rayu hihihi...takpe kak...berbaloi2 gak tu...masuk skolah nanti,wangi laa cikgu emy hihihihihi

    ReplyDelete
  2. heheheh akhirnya ...
    ermm sedap ker wangian nie .. akak x pernah cube :)

    ReplyDelete
  3. hahah..seb baik anak2 punye dah setel..so tak rase guilty sgt kan:))

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 15, 2010

MAAF..SAYA TAK SENGAJA


Owh..saya rasa sangat bersalah..
kesal sangat....tapi nak buat macam mana
benda dah terjadi..tapi percaya la saya tak sengaja..
semuanya berlaku semalam
bila kami ke Melaka tolong bayarkan saman parking
member saya yang datang jalan kat Melaka hari tu
alang-alang ke Graha Maju tu kami terus la bawak budak-budak ni ke Kids Gym
masa daddy & the kids di Kids Gym di Jusco tu la semuanya bermula
asalnya nak jalan-jalan & tengok-tengok aje
tapi tak sangka pulak begini jadinya..huhuhu
korang mesti nak tahu apa yang dah terjadi kan..
budak promoter tu la
dok sibuk sangat promote benda ni
akhirnya saya tergoda
dah semalam saya dengan tak sengaja
telah ter beli
MAGNIFIQUE

 dah la terbeli pastu tertamak la pulak
ish..ish..mula-mula tu ingat nak beli yang botol kecik je
tapi promoter tu sibuk meracun bagai
akhirnya terbeli la yang botol besar
tak ke TAMAK namanya tu
walhal saya baru je beli 
Miracle SO MAGIC hari tu

dan saya berjanji lepas ni tak akan tergoda dah
dan tak akan beli lagi 
kalau nak beli pun tahun depan je la..
wahai LANCOME jangan la kau launch apa-apa perfume
baru bulan ni ye..kalau nak launch pun bulan JANUARI tahun depan la eh 
mujur la uniform sekolah, kasut sekolah & beg sekolah anak dah settle
kalau tak masak la hihihihi


3 comments:

  1. keh keh keh ...gitu la kak....kite ni senang keje pujuk rayu hihihi...takpe kak...berbaloi2 gak tu...masuk skolah nanti,wangi laa cikgu emy hihihihihi

    ReplyDelete
  2. heheheh akhirnya ...
    ermm sedap ker wangian nie .. akak x pernah cube :)

    ReplyDelete
  3. hahah..seb baik anak2 punye dah setel..so tak rase guilty sgt kan:))

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015