Sunday, December 19, 2010

Majlis Bertunang

Semalam kami ke Felda Lenga,Pagoh
untuk majlis pertunangan anak sedara hubby
My SIL ni dari Taman Melati so kami tunggu mereka di Tol Pagoh
dari situ baru gerak sama-sama ke rumah nenek girl ni
masa merisik hari tu kami ke rumah her parents di Bukit Beruntung Rawang
masa tu memang dah janji majlis bertunang nak buat di rumah nenek girl ni
sebab hajat nenek dia tapi nak nikah & kenduri kawin kat Rawang
owh nama pun konvoi kan..ada 6 buah kereta semuanya
since my SIL ni single mother so adik bongsu dia (hubby) la jadi spokeman
masa merisik hari tu pun macam tu
aish..tetiba rasa macam dah tua la pulakkan bila kena involve dalam perbincangan macam ni
hahahaha
janji majlisnya awal 2012 sempat la nephew hubby nak kumpul duit untuk hantarankan..
lagi pun April 2011 ni adik dia yang dah bertunang last year tu nak naik pelamin
tak kan la pulak setahun 2 orang kan..pengsan la pulak nanti..
tak banyak gambar dapat snap since mummy kena handle 2 little rascals yang sangat kepoh ni
sebab excited dengan the twin sisters Alysha & Aryana..
Erfan siap suruh bawak balik seorang twin tu hihihi
kami gerak balik & tiba di rumah dekat nak senja..sebabnya sangkut jam
giler babi kat Ayer Keroh..ramai sungguh orang berjalan-jalan kat Melaka time cuti sekolah ni 
plan ingatkan nak singgah Mydin kat MITC pun cancel sebab nampak kereta melaut penuh kat parking lot + kereta nak berderet nak masuk parking..nanti-nanti la weekdays boleh pegi
 Sedang dalam perbincangan..
 Alysha & Aryana.
 Erfan & Mia yang happy tengok twin sisters
 Alhamdulillah...cincin disarung
 Us..owh sungguh tak pandai cameraman ni..sian Erfan nampak sikit je rambutnya

6 comments:

  1. keh keh keh ....siap soh bawak balik kembar tu kak yeak...amboi2 dah ready nak adik lagi tu kak ....apelagi kak...cepat2 ar hihihihi

    ReplyDelete
  2. hi.. salam kenal dari saya. jom tukar link.. saya dah follow awk.. kalu sudi, follow balik ye.. maceh..

    jgn lupe tau(^_^)

    ReplyDelete
  3. eh sama la kita yer, menghantar rombongan meminang. heheh dh lama tau sebenarnya akak tak ikut serta dalam urusan memingan ni..

    btw cute kembar tu kan. bak kata erfan la, macam nak bawak balik jer sorang kan. hehehe

    ReplyDelete
  4. ala... tak sudi ke nak follow kita?? sedih tau.. ("_")

    ReplyDelete
  5. tahniah.. selamat bertunang.. tgh darah manis.. hehe..

    baju dia cantik.. warna peach tukan? sweet peach...

    kembar tu mmg cutela emy.. putih melepak!

    ReplyDelete
  6. di mana2 rombongan minang, tunang, kawen..yg best, dpt makan free..heheh..musim cuti sekolah:))

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, December 19, 2010

Majlis Bertunang

Semalam kami ke Felda Lenga,Pagoh
untuk majlis pertunangan anak sedara hubby
My SIL ni dari Taman Melati so kami tunggu mereka di Tol Pagoh
dari situ baru gerak sama-sama ke rumah nenek girl ni
masa merisik hari tu kami ke rumah her parents di Bukit Beruntung Rawang
masa tu memang dah janji majlis bertunang nak buat di rumah nenek girl ni
sebab hajat nenek dia tapi nak nikah & kenduri kawin kat Rawang
owh nama pun konvoi kan..ada 6 buah kereta semuanya
since my SIL ni single mother so adik bongsu dia (hubby) la jadi spokeman
masa merisik hari tu pun macam tu
aish..tetiba rasa macam dah tua la pulakkan bila kena involve dalam perbincangan macam ni
hahahaha
janji majlisnya awal 2012 sempat la nephew hubby nak kumpul duit untuk hantarankan..
lagi pun April 2011 ni adik dia yang dah bertunang last year tu nak naik pelamin
tak kan la pulak setahun 2 orang kan..pengsan la pulak nanti..
tak banyak gambar dapat snap since mummy kena handle 2 little rascals yang sangat kepoh ni
sebab excited dengan the twin sisters Alysha & Aryana..
Erfan siap suruh bawak balik seorang twin tu hihihi
kami gerak balik & tiba di rumah dekat nak senja..sebabnya sangkut jam
giler babi kat Ayer Keroh..ramai sungguh orang berjalan-jalan kat Melaka time cuti sekolah ni 
plan ingatkan nak singgah Mydin kat MITC pun cancel sebab nampak kereta melaut penuh kat parking lot + kereta nak berderet nak masuk parking..nanti-nanti la weekdays boleh pegi
 Sedang dalam perbincangan..
 Alysha & Aryana.
 Erfan & Mia yang happy tengok twin sisters
 Alhamdulillah...cincin disarung
 Us..owh sungguh tak pandai cameraman ni..sian Erfan nampak sikit je rambutnya

6 comments:

  1. keh keh keh ....siap soh bawak balik kembar tu kak yeak...amboi2 dah ready nak adik lagi tu kak ....apelagi kak...cepat2 ar hihihihi

    ReplyDelete
  2. hi.. salam kenal dari saya. jom tukar link.. saya dah follow awk.. kalu sudi, follow balik ye.. maceh..

    jgn lupe tau(^_^)

    ReplyDelete
  3. eh sama la kita yer, menghantar rombongan meminang. heheh dh lama tau sebenarnya akak tak ikut serta dalam urusan memingan ni..

    btw cute kembar tu kan. bak kata erfan la, macam nak bawak balik jer sorang kan. hehehe

    ReplyDelete
  4. ala... tak sudi ke nak follow kita?? sedih tau.. ("_")

    ReplyDelete
  5. tahniah.. selamat bertunang.. tgh darah manis.. hehe..

    baju dia cantik.. warna peach tukan? sweet peach...

    kembar tu mmg cutela emy.. putih melepak!

    ReplyDelete
  6. di mana2 rombongan minang, tunang, kawen..yg best, dpt makan free..heheh..musim cuti sekolah:))

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015