Wednesday, December 29, 2010

Melabur

Memandangkan lagi beberapa hari je lagi dah nak mula kembali bertugaskan
so aku telah melaburkan beberapa kepingan RM untuk membeli tudung baru (nama pun BACK TO SCHOOL kan)
owh aku kalau ke sekolah masih lagi menggunakan TUDUNG BAWAL
mungkin ada yang akan katakan old fashion..huhuhu takpe la
tapi rasanya bentuk muka aku ni macam kurang sesuai pakai tudung-tudung berawning tu
walaupun aku suka sangat tengok ada rakan-rakan yang pakai tudung berawning tu nampak sweet je tapi bila kat muka sendiri macam kurang sesuai..tapi aku pakai jugak tudung-tudung begitu cuma kalau ke sekolah belum lagi la rasanya..bagi melaksanakan misi membeli tudung bawal sulam tangan aku dah pun pesan pada rakan-rakan yang berada di Kelantan & Terengganu baru-baru ni sebab nak padankan dengan beberapa pasang baju baru untuk 2011 ceh..kalah budak Tahun 1 nak ke sekolah semua nak baru aku ni,tapi itu la rutin setiap hujan tahun tak banyak sehelai dua mesti nak jugak ada..hehehe....harga pun berpatutan rasanya..yela nama pun sulam tangan mesti la mahal sikit kan takpe yang penting puas hati. meh nak tayang sikit beberapa helai koleksi tudung bawal yang baru beli ni..

3 yang ni sulaman tangan..ala-ala rose bud rasanya..
yang ni sulam jugak tapi bila lihat dari kehalusannya maybe sulaman mesin kot hihi

3 comments:

  1. dulu nik pun suke tudung bawal.. =)

    selesa je..tapi lately dah jadi pemalas..tudung awningtu je..sarung je terus..hihi

    ReplyDelete
  2. waa banyak beli tudung tuu dikk .. cantik2 .. skrg nie tudung bawal dah x banyak demand kan berbanding dulu :)

    ReplyDelete
  3. wah wah wah...cikgu memborong tudung :) memacam kaler ada. semangat sungguh nk bukak skolah ni..hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Wednesday, December 29, 2010

Melabur

Memandangkan lagi beberapa hari je lagi dah nak mula kembali bertugaskan
so aku telah melaburkan beberapa kepingan RM untuk membeli tudung baru (nama pun BACK TO SCHOOL kan)
owh aku kalau ke sekolah masih lagi menggunakan TUDUNG BAWAL
mungkin ada yang akan katakan old fashion..huhuhu takpe la
tapi rasanya bentuk muka aku ni macam kurang sesuai pakai tudung-tudung berawning tu
walaupun aku suka sangat tengok ada rakan-rakan yang pakai tudung berawning tu nampak sweet je tapi bila kat muka sendiri macam kurang sesuai..tapi aku pakai jugak tudung-tudung begitu cuma kalau ke sekolah belum lagi la rasanya..bagi melaksanakan misi membeli tudung bawal sulam tangan aku dah pun pesan pada rakan-rakan yang berada di Kelantan & Terengganu baru-baru ni sebab nak padankan dengan beberapa pasang baju baru untuk 2011 ceh..kalah budak Tahun 1 nak ke sekolah semua nak baru aku ni,tapi itu la rutin setiap hujan tahun tak banyak sehelai dua mesti nak jugak ada..hehehe....harga pun berpatutan rasanya..yela nama pun sulam tangan mesti la mahal sikit kan takpe yang penting puas hati. meh nak tayang sikit beberapa helai koleksi tudung bawal yang baru beli ni..

3 yang ni sulaman tangan..ala-ala rose bud rasanya..
yang ni sulam jugak tapi bila lihat dari kehalusannya maybe sulaman mesin kot hihi

3 comments:

  1. dulu nik pun suke tudung bawal.. =)

    selesa je..tapi lately dah jadi pemalas..tudung awningtu je..sarung je terus..hihi

    ReplyDelete
  2. waa banyak beli tudung tuu dikk .. cantik2 .. skrg nie tudung bawal dah x banyak demand kan berbanding dulu :)

    ReplyDelete
  3. wah wah wah...cikgu memborong tudung :) memacam kaler ada. semangat sungguh nk bukak skolah ni..hehe

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015