Saturday, December 4, 2010

Mia & her Aurora

Sebelum tu nak cerita sikit
Mia sangat la excited dapat bertemu kembali dengan abang-abang dia..terutamanya Erfan..Mia ni memang close dengan Erfan..akrab bebenar :D
Semalam seperti yang telah diperkatakan sebelum ini..saya ke JPN & ke Jakel mencari kain masa otw balik tu singgah kat Tesco extra..time ni Mia dah tertido penat gamaknya kot kena paksa naik tangga JPN tu sendiri hihihi
masa nak naik escalator tingkat atas tu Mia dah terjaga..saje je round dalam Tesco,nampak ada promotion Barbie Doll..rasa macam nak belikan 1 untuk Mia..reward la atas kelakuan baik dia sepanjang hari..suruh dia pilih harus la dia pilih yang Barbie berbaju pink colour almaklumla tukan favourite colour dia..dalam Mia dok usung Barbie tu masa kami lalu kat 1 section tu ada promotion pulak DISNEY PRINCESS..patung macam Barbie tu jugak tapi dalam character Disney Princess la ada Snow White, Cinderella, Aurora, Belle(Beauty & the Beast), Jasmine(Aladdin)  & Ariel( Little Mermaid)lagi..mummy Mia berkenan sangat dengan Snow White..tapi Mia nak Aurora (sleeping beauty) sebabnya Aurora pakai dress colour pink..terus dia letak Barbie yang mula-mula tadi..masa kami minum kat Secret Recipe pun dia dah duduk baik je main dengan Aurora..dalam kereta masa otw balik rumah & sampai la sekarang..siap ada masa tu tepuk2 letak atas bantal nak tido kan..



 Mia letak Aurora atas dashboard..

 "Cakap..Hi kat mummy" dia suruh aurora says Hi

2 comments:

  1. mesti die sayang gile kat aurora tu:)

    ReplyDelete
  2. haaa tgk tuuu mia dah bawak kemana2 dahh .. hehheh anak2 akak pun suke .. tapi ayah dia x bagi beli .. ermm sib baik mereka paham ..

    last2 ayah mereka belikan mainan lain .. katanya x suke kalau beli patung ala2 mcm manusia .. akak akur jer :)

    kalau patung barbie nie semua budak2 suke kann :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Saturday, December 4, 2010

Mia & her Aurora

Sebelum tu nak cerita sikit
Mia sangat la excited dapat bertemu kembali dengan abang-abang dia..terutamanya Erfan..Mia ni memang close dengan Erfan..akrab bebenar :D
Semalam seperti yang telah diperkatakan sebelum ini..saya ke JPN & ke Jakel mencari kain masa otw balik tu singgah kat Tesco extra..time ni Mia dah tertido penat gamaknya kot kena paksa naik tangga JPN tu sendiri hihihi
masa nak naik escalator tingkat atas tu Mia dah terjaga..saje je round dalam Tesco,nampak ada promotion Barbie Doll..rasa macam nak belikan 1 untuk Mia..reward la atas kelakuan baik dia sepanjang hari..suruh dia pilih harus la dia pilih yang Barbie berbaju pink colour almaklumla tukan favourite colour dia..dalam Mia dok usung Barbie tu masa kami lalu kat 1 section tu ada promotion pulak DISNEY PRINCESS..patung macam Barbie tu jugak tapi dalam character Disney Princess la ada Snow White, Cinderella, Aurora, Belle(Beauty & the Beast), Jasmine(Aladdin)  & Ariel( Little Mermaid)lagi..mummy Mia berkenan sangat dengan Snow White..tapi Mia nak Aurora (sleeping beauty) sebabnya Aurora pakai dress colour pink..terus dia letak Barbie yang mula-mula tadi..masa kami minum kat Secret Recipe pun dia dah duduk baik je main dengan Aurora..dalam kereta masa otw balik rumah & sampai la sekarang..siap ada masa tu tepuk2 letak atas bantal nak tido kan..



 Mia letak Aurora atas dashboard..

 "Cakap..Hi kat mummy" dia suruh aurora says Hi

2 comments:

  1. mesti die sayang gile kat aurora tu:)

    ReplyDelete
  2. haaa tgk tuuu mia dah bawak kemana2 dahh .. hehheh anak2 akak pun suke .. tapi ayah dia x bagi beli .. ermm sib baik mereka paham ..

    last2 ayah mereka belikan mainan lain .. katanya x suke kalau beli patung ala2 mcm manusia .. akak akur jer :)

    kalau patung barbie nie semua budak2 suke kann :)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015