Thursday, December 2, 2010

Moga di permudahkan

Ingat tak entry semalam pasal kenaikan gred tu
owh malas dah nak cerita panjang tapi kalau nak tahu 
boleh baca SINI 
malas dah nak kecoh-kecoh 
Memaafkan lebih baik dari menyimpan dendam
rasanya..
dan hari ni saya nak ke sekolah 
isi semula borang & buat balik semula
dari A-Z
semoga semuanya berjalan lancar hari ni
mudah-mudahan ye..

3 comments:

  1. dah bace kak.....alah sian akak....tu laa bolehplak tercicir kan kak....

    insyaallah kak, buat betul2, moga2 akak dipermudahkan segala urusan dan ade rezeki akak..amin

    ReplyDelete
  2. Ada rezeki utk kau tu Emy. Insyaallah, semoga semuanya berjalan ngan lancar k..

    ReplyDelete
  3. byk cerita yg ruzi dh terlepas ni. yg paling best part ez dan er g fly to langkawi tu.. tahniah ez final exam dpt no 1.. sejuk perut mummy mengandungkan ez tau! beli choc byk2 utk mummy ok? ",)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 2, 2010

Moga di permudahkan

Ingat tak entry semalam pasal kenaikan gred tu
owh malas dah nak cerita panjang tapi kalau nak tahu 
boleh baca SINI 
malas dah nak kecoh-kecoh 
Memaafkan lebih baik dari menyimpan dendam
rasanya..
dan hari ni saya nak ke sekolah 
isi semula borang & buat balik semula
dari A-Z
semoga semuanya berjalan lancar hari ni
mudah-mudahan ye..

3 comments:

  1. dah bace kak.....alah sian akak....tu laa bolehplak tercicir kan kak....

    insyaallah kak, buat betul2, moga2 akak dipermudahkan segala urusan dan ade rezeki akak..amin

    ReplyDelete
  2. Ada rezeki utk kau tu Emy. Insyaallah, semoga semuanya berjalan ngan lancar k..

    ReplyDelete
  3. byk cerita yg ruzi dh terlepas ni. yg paling best part ez dan er g fly to langkawi tu.. tahniah ez final exam dpt no 1.. sejuk perut mummy mengandungkan ez tau! beli choc byk2 utk mummy ok? ",)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015