Monday, December 27, 2010

Ragam

 Mia ni memang kaki melaram+posing sekarang ni
time cuti sekolah ni pagi-pagi sure gaduh punye dengan dia
kalau ngan mummy dia for sure la gaduhkan sebab mummy kurang kesabaran
tapi lately ni daddy pun hilang sabar dengan ragam Mia
mana taknya..duduk rumah pun nak pakai dress pegi jalan
huh..
kalau lepas mandi kita dah siapkan baju 
tak pernahkan berkenan dihati dia tu
sure nak cari & pilih sendiri
yang tak tahan tu siap suruh iron oooo
aisshh sungguh demanding budak kecik ni
kadang-kadang kalau rajin mummy layankan jugak
tapi most of the time
kalau dengan mummy dia ni memang kena paksa la pakai baju
hihi ala kejap je nangisnya..buka cd senyap la :P
ni pose terkini dari MIA...ada yang berkenan tak??
 owh yang bawah ni kalau bakal mak mertua ko tengok Mia
sure reject nanti ni..
minum susu pun kaki silang panggung tu
Mia sejak-sejak cuti sekolah ni
mulut makin keletah+becok
tak tahan nak melayan..
ada beberapa hari je lagi nak bersenang lenang dirumah
sebelum kembali BERTUGAS

2 comments:

  1. amboi anak dara ko kak
    dah makin pandai melaram...namapun anak dara.....merasa ler ko ragam si anak dara kak..he he he...

    makin comeelll oo mia

    tak tahan tengok pic dia isap susu bersilang punggung tu...sejibik cam batrice....

    ReplyDelete
  2. mmg pandai bergaya btol mia tu.. high maintenance ni nnti.. hahaha..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 27, 2010

Ragam

 Mia ni memang kaki melaram+posing sekarang ni
time cuti sekolah ni pagi-pagi sure gaduh punye dengan dia
kalau ngan mummy dia for sure la gaduhkan sebab mummy kurang kesabaran
tapi lately ni daddy pun hilang sabar dengan ragam Mia
mana taknya..duduk rumah pun nak pakai dress pegi jalan
huh..
kalau lepas mandi kita dah siapkan baju 
tak pernahkan berkenan dihati dia tu
sure nak cari & pilih sendiri
yang tak tahan tu siap suruh iron oooo
aisshh sungguh demanding budak kecik ni
kadang-kadang kalau rajin mummy layankan jugak
tapi most of the time
kalau dengan mummy dia ni memang kena paksa la pakai baju
hihi ala kejap je nangisnya..buka cd senyap la :P
ni pose terkini dari MIA...ada yang berkenan tak??
 owh yang bawah ni kalau bakal mak mertua ko tengok Mia
sure reject nanti ni..
minum susu pun kaki silang panggung tu
Mia sejak-sejak cuti sekolah ni
mulut makin keletah+becok
tak tahan nak melayan..
ada beberapa hari je lagi nak bersenang lenang dirumah
sebelum kembali BERTUGAS

2 comments:

  1. amboi anak dara ko kak
    dah makin pandai melaram...namapun anak dara.....merasa ler ko ragam si anak dara kak..he he he...

    makin comeelll oo mia

    tak tahan tengok pic dia isap susu bersilang punggung tu...sejibik cam batrice....

    ReplyDelete
  2. mmg pandai bergaya btol mia tu.. high maintenance ni nnti.. hahaha..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015