Monday, December 27, 2010

SCHEDULER

Yeah..akhirnya 
yang di nantikan sampai juga..
Dapat parcel pagi ni tadi
suka..suka..sangat comel itu barang
tak sabar dah rasanya 
melarikan mata pena diatasnya
apakah itu ye?? nak tahu x?
*
*
*
*
*
*
ini lah dia..
 SCHEDULER untuk tahun 2011
hihihi sangat comel & compact ok
boleh masukkan dalam handbag
itu yang paling penting pada saya
kenapa ada 2 ye??
owh sebabnya masa order tu ter"tamak" pulak
nampak pink & purple tu dua-dua cute
so rembat la kedua-duanya
korang kalau nak cuci mata pegi la ke SINI

4 comments:

  1. mmg comel.. tulisan kat parcel tu pun comel.. hehehe..

    mcm nak order bag in bag tu.. baru lah organize.. ini besepah tak tentu arah..

    ReplyDelete
  2. cantik la....dah follow dah blog tu..

    ReplyDelete
  3. emy..
    comeinyerrr...nk jugak...nnt da start keje nk bli larr...huahuahua...

    ReplyDelete
  4. haha, best kan amy..bila dpt brg yang di suka...:) netnya order kena tunggu......:(

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, December 27, 2010

SCHEDULER

Yeah..akhirnya 
yang di nantikan sampai juga..
Dapat parcel pagi ni tadi
suka..suka..sangat comel itu barang
tak sabar dah rasanya 
melarikan mata pena diatasnya
apakah itu ye?? nak tahu x?
*
*
*
*
*
*
ini lah dia..
 SCHEDULER untuk tahun 2011
hihihi sangat comel & compact ok
boleh masukkan dalam handbag
itu yang paling penting pada saya
kenapa ada 2 ye??
owh sebabnya masa order tu ter"tamak" pulak
nampak pink & purple tu dua-dua cute
so rembat la kedua-duanya
korang kalau nak cuci mata pegi la ke SINI

4 comments:

  1. mmg comel.. tulisan kat parcel tu pun comel.. hehehe..

    mcm nak order bag in bag tu.. baru lah organize.. ini besepah tak tentu arah..

    ReplyDelete
  2. cantik la....dah follow dah blog tu..

    ReplyDelete
  3. emy..
    comeinyerrr...nk jugak...nnt da start keje nk bli larr...huahuahua...

    ReplyDelete
  4. haha, best kan amy..bila dpt brg yang di suka...:) netnya order kena tunggu......:(

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015