Thursday, December 30, 2010

Selamat Tahun Baru


SELAMAT TINGGAL 2010
semua kenangan pahit manis 2010
akan tersemat dalam lipatan sejarah

SELAMAT DATANG 2011
semoga tahun hadapan 
akan dilalui dengan penuh kegembiraan..dan akan menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya
mudah-mudahan kita semua akan lebih cemerlang dalam tugas mahu pun peribadi
untuk tahun 2011 nanti ye,insyallah
AZAM TAHUN BARU???
banyak..tapi biar la tersimpan erat dalam hati buat diri sendiri saja..
yang ingin dikongsi sekadar satu dua azam yang mana...
berazam untuk menjadi seorang isteri & mummy 
yang lebih baik & bertanggungjawab(sekarang pun baik jugak tau hihi)
serta menjadi seorang guru yang lebih berdedikasi & penyabar..(hehehe)
mudah-mudahan ye..
AZAM BARU KAWAN-KAWAN???

 TAHNIAH BUAT TEAM MALAYSIA YANG BERJAYA MENJADI JUARA PIALA AFF SUZUKI 2010
SEMOGA LEBIH BERJAYA DI TAHUN 2011 NANTI
tiba-tiba nama-nama seperti KHAIRUL FAHMI CHE MAT, 
NOR SAFEE MOHD SALI, NORSHAHRUL IDLAN TALAHA
meniti dibibir rakyat Malaysia kan..
termasuk la blog awek KFCM yang cute tu pun kena serbu oleh peminat-peminat KFCM hik..hik..


psst..esok dah isytiharkan cutikan..tapi saya tetap ke sekolah kerana 
HARI ORIENTASI MURID-MURID tahun 1
mujur dah cuti lama maka takde la terasa hehehe 
lagi pun SAYA YANG MENURUT PERINTAH
chait..sudah la cuti berminggu-minggu kan..cuti sehari ni pun tak kan nak berkira ye tak..
apa-apa pun SELAMAT TAHUN BARU 2011 untuk
semua teman-teman blogger..juga buat my silent readers...
esok lepas sekolah saya nak cabut  balik Seremban
ada WEDDING OF THE YEAR nak kena attend haha   
buat yang bercuti Selamat Bercuti..jumpe lagi tahun hadapan...

6 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Cikgu Emy (^_^)
    muahhhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru kak emy...semoga tahun 2011 memberi kebahagian dan rezeki yg melimpah ruah....amin

    ReplyDelete
  3. samat tahun baru dikkk ... semoga berjumpa lagi di tahun mendatang :)

    ReplyDelete
  4. happy new year 2011 emy!!
    smg tercapai segala apa yg diimpikan.. Amin

    ReplyDelete
  5. happy new year emy..:) apa azam thn baru ni..? hihihi...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 30, 2010

Selamat Tahun Baru


SELAMAT TINGGAL 2010
semua kenangan pahit manis 2010
akan tersemat dalam lipatan sejarah

SELAMAT DATANG 2011
semoga tahun hadapan 
akan dilalui dengan penuh kegembiraan..dan akan menjadi lebih baik dari tahun sebelumnya
mudah-mudahan kita semua akan lebih cemerlang dalam tugas mahu pun peribadi
untuk tahun 2011 nanti ye,insyallah
AZAM TAHUN BARU???
banyak..tapi biar la tersimpan erat dalam hati buat diri sendiri saja..
yang ingin dikongsi sekadar satu dua azam yang mana...
berazam untuk menjadi seorang isteri & mummy 
yang lebih baik & bertanggungjawab(sekarang pun baik jugak tau hihi)
serta menjadi seorang guru yang lebih berdedikasi & penyabar..(hehehe)
mudah-mudahan ye..
AZAM BARU KAWAN-KAWAN???

 TAHNIAH BUAT TEAM MALAYSIA YANG BERJAYA MENJADI JUARA PIALA AFF SUZUKI 2010
SEMOGA LEBIH BERJAYA DI TAHUN 2011 NANTI
tiba-tiba nama-nama seperti KHAIRUL FAHMI CHE MAT, 
NOR SAFEE MOHD SALI, NORSHAHRUL IDLAN TALAHA
meniti dibibir rakyat Malaysia kan..
termasuk la blog awek KFCM yang cute tu pun kena serbu oleh peminat-peminat KFCM hik..hik..


psst..esok dah isytiharkan cutikan..tapi saya tetap ke sekolah kerana 
HARI ORIENTASI MURID-MURID tahun 1
mujur dah cuti lama maka takde la terasa hehehe 
lagi pun SAYA YANG MENURUT PERINTAH
chait..sudah la cuti berminggu-minggu kan..cuti sehari ni pun tak kan nak berkira ye tak..
apa-apa pun SELAMAT TAHUN BARU 2011 untuk
semua teman-teman blogger..juga buat my silent readers...
esok lepas sekolah saya nak cabut  balik Seremban
ada WEDDING OF THE YEAR nak kena attend haha   
buat yang bercuti Selamat Bercuti..jumpe lagi tahun hadapan...

6 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Cikgu Emy (^_^)
    muahhhhhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru kak emy...semoga tahun 2011 memberi kebahagian dan rezeki yg melimpah ruah....amin

    ReplyDelete
  3. samat tahun baru dikkk ... semoga berjumpa lagi di tahun mendatang :)

    ReplyDelete
  4. happy new year 2011 emy!!
    smg tercapai segala apa yg diimpikan.. Amin

    ReplyDelete
  5. happy new year emy..:) apa azam thn baru ni..? hihihi...

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015