Thursday, December 2, 2010

SUKA-SUKA MAIN AIR


Nak join giveaway lagi
hihi saje suka-suka time cuti sekolah ni kan
so giveaway kali ni by ERIN
kalau korang nak join jom la sama...
just click je kat SINI
anyway thanks Erin for the invitation..
ok macam biasa kali ni saya sekadar meletakkan gambar Mia
kat Wet World Pedas
last year..masa ni
Mia baru setahun lebih..
sebenarnya banyak gambar Mia tengah main air yang terbaru
tapi semuanya bukan gambar sorang
puas dok cari akhirnya jumpe gambar ini
NAMA PENUH EDRIANA SAMIHAH BT MOHD SELAN
UMUR 2 TAHUN 1 BULAN
all the best buat Mia..
 

1 comment:

  1. Terjahhh~ jumpa budak comel tgah berendam..
    ~LULUS

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Thursday, December 2, 2010

SUKA-SUKA MAIN AIR


Nak join giveaway lagi
hihi saje suka-suka time cuti sekolah ni kan
so giveaway kali ni by ERIN
kalau korang nak join jom la sama...
just click je kat SINI
anyway thanks Erin for the invitation..
ok macam biasa kali ni saya sekadar meletakkan gambar Mia
kat Wet World Pedas
last year..masa ni
Mia baru setahun lebih..
sebenarnya banyak gambar Mia tengah main air yang terbaru
tapi semuanya bukan gambar sorang
puas dok cari akhirnya jumpe gambar ini
NAMA PENUH EDRIANA SAMIHAH BT MOHD SELAN
UMUR 2 TAHUN 1 BULAN
all the best buat Mia..
 

1 comment:

  1. Terjahhh~ jumpa budak comel tgah berendam..
    ~LULUS

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015