Saturday, February 20, 2010

M yang sangat besar


Lama tak update
sebab ada 1 huruf M
yang sangat besar
besarang dalam badan saya
hik..hik..
ok this time kira quick update
nak update pasal birthday Ezhan
yang dah lepas berhari-hari tu.

order fancy cookies
antara isi goody bag yang ez bawak untuk bagi kat classmate dia

cake ni order pada my friend
sepatutnya Ez dapat square shaped cake
yang ada edible image BEN10 atasnye
tapi sayang bukan rezeki Ez..
nephew kawan saya tu dah tercucuk cake ez tu
maybe dia excited dengan cake tu kot
kawan saya tak sempat nak buat another edible image
so dia replace dengan football decoration cake ni
yang bestnye cake ni free tau..
kawan saya tak nak duit..
dia kata dia bagi je..
dia rasa bersalah..tapi saya tak kisah
nak buat macam mana kan.
kami dah biasa tempah dengan dia
dia pun bukan sengaja..

the apples of my eyes..
petang tu lepas ez balik dari sekolah agama
kami celebrate kecik2 je
anak beranak

Ni budak sangat over
party hat & mask tak nak buka..
sambil makan pun pakai mask

ni pun sama..party dah over
tapi party hat tetap atas kepala
berani la cuba tanggalkan
sure menjerit melolong dia..

ok itu sajok cerita untuk edisi kali ni..
pssst CNY kunun2 nak gi Cameron Highland tetiba ada orang sakit mata la pulak..
hu..hu..
tunggu kan aje la edisi CNY kami yang tak berapa nak best tu ye :D

Saturday, February 6, 2010

Window Shopping sajer ok..

ss


He..he..
semalam JJ Bandar Melaka
telah dibuka secara rasminye..
mula-mula plan memang malas
la nak pegi semalam..
tapi since kami dah ke Melaka
lepas Jumaat semalam..
otw nak balik tu singgah le..
masa dalam kereta
dah pasang niat tuh..
this time survey dulu ok
yela..kalau tak kang dah masuk
dalam sure hati berubah2
ceh!!!
Kami parking kat roof top area
ok la..banyak parking kat atas tu.
Masuk dalam..Erfan dah sibuk carik toilet
ish..budak sorang ni..
sementara tunggu Erfan tu kami layan
show dari mamat2 cina ni ha..
selesai dah "tugasan" dia tu..
kami mulakan misi WINDOW SHOPPING itu
best la banyak kedai-kedai
yang menepati citarasa saya..
Lieya & kak Ai
korang kena dapat sini
lebur duit
kalau balik Melaka next time
he..he..

Ada JCO donut gak..

Mia pun dah pandai naik ride ni

Erfan enjoy je main gendang cina ni ha...
puas pusing-pusing
kami masuk A&W
isi perut..
ada budak ni masuk A&W tapi
makan donut..
apa citer..

Valentine's day dah dekat
sana-sini deco utk
valentine's day..

sama naik lak dengan CNY
saya dah survey
apa barang nak beli
untuk next visit
he..he..
memandangkan hari ni
kan opening ceremony
so memang orang ramai la.
nak memilih pun tak selesa..
takpe..esok masih ada
antara yang akan saya serbu
untuk next visit..
NOSE..CROCS..& ????

Wednesday, February 3, 2010

PARCEL DARI TEMERLOH


Hari ni dapat parcel..
dari orang Temerloh
he..he..siapa lagi kalau bukan
my best buddy RUZI..
Thank you Ruzi..
banyaknye gift..
susah-susah aje..
The kids said THANK YOU too..
muaaaah...


Saturday, February 20, 2010

M yang sangat besar


Lama tak update
sebab ada 1 huruf M
yang sangat besar
besarang dalam badan saya
hik..hik..
ok this time kira quick update
nak update pasal birthday Ezhan
yang dah lepas berhari-hari tu.

order fancy cookies
antara isi goody bag yang ez bawak untuk bagi kat classmate dia

cake ni order pada my friend
sepatutnya Ez dapat square shaped cake
yang ada edible image BEN10 atasnye
tapi sayang bukan rezeki Ez..
nephew kawan saya tu dah tercucuk cake ez tu
maybe dia excited dengan cake tu kot
kawan saya tak sempat nak buat another edible image
so dia replace dengan football decoration cake ni
yang bestnye cake ni free tau..
kawan saya tak nak duit..
dia kata dia bagi je..
dia rasa bersalah..tapi saya tak kisah
nak buat macam mana kan.
kami dah biasa tempah dengan dia
dia pun bukan sengaja..

the apples of my eyes..
petang tu lepas ez balik dari sekolah agama
kami celebrate kecik2 je
anak beranak

Ni budak sangat over
party hat & mask tak nak buka..
sambil makan pun pakai mask

ni pun sama..party dah over
tapi party hat tetap atas kepala
berani la cuba tanggalkan
sure menjerit melolong dia..

ok itu sajok cerita untuk edisi kali ni..
pssst CNY kunun2 nak gi Cameron Highland tetiba ada orang sakit mata la pulak..
hu..hu..
tunggu kan aje la edisi CNY kami yang tak berapa nak best tu ye :D

Saturday, February 6, 2010

Window Shopping sajer ok..

ss


He..he..
semalam JJ Bandar Melaka
telah dibuka secara rasminye..
mula-mula plan memang malas
la nak pegi semalam..
tapi since kami dah ke Melaka
lepas Jumaat semalam..
otw nak balik tu singgah le..
masa dalam kereta
dah pasang niat tuh..
this time survey dulu ok
yela..kalau tak kang dah masuk
dalam sure hati berubah2
ceh!!!
Kami parking kat roof top area
ok la..banyak parking kat atas tu.
Masuk dalam..Erfan dah sibuk carik toilet
ish..budak sorang ni..
sementara tunggu Erfan tu kami layan
show dari mamat2 cina ni ha..
selesai dah "tugasan" dia tu..
kami mulakan misi WINDOW SHOPPING itu
best la banyak kedai-kedai
yang menepati citarasa saya..
Lieya & kak Ai
korang kena dapat sini
lebur duit
kalau balik Melaka next time
he..he..

Ada JCO donut gak..

Mia pun dah pandai naik ride ni

Erfan enjoy je main gendang cina ni ha...
puas pusing-pusing
kami masuk A&W
isi perut..
ada budak ni masuk A&W tapi
makan donut..
apa citer..

Valentine's day dah dekat
sana-sini deco utk
valentine's day..

sama naik lak dengan CNY
saya dah survey
apa barang nak beli
untuk next visit
he..he..
memandangkan hari ni
kan opening ceremony
so memang orang ramai la.
nak memilih pun tak selesa..
takpe..esok masih ada
antara yang akan saya serbu
untuk next visit..
NOSE..CROCS..& ????

Wednesday, February 3, 2010

PARCEL DARI TEMERLOH


Hari ni dapat parcel..
dari orang Temerloh
he..he..siapa lagi kalau bukan
my best buddy RUZI..
Thank you Ruzi..
banyaknye gift..
susah-susah aje..
The kids said THANK YOU too..
muaaaah...


Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015