Monday, January 3, 2011

3 January 2011

Hari pertama melangkah kaki ke sekolah untuk sesi 2011
alhamdulillah semuanya berjalan lancar
walaupun pagi tadi masa hantar Mia ke Tadika Manja Bonda
dia agak sedih sedikit bila Erfan tak turun sama
sebab untuk tahun ni Erfan ke Prasekolah di sekolah mummy
so Mia sorang aje la di Manja Bonda
masa hantar Erfan ke Prasekolah pun mummy ambik masa about 10 minutes jugak nak pujuk Erfan
yela..sebelum ni Erfan memang dah biasa dengan Manja Bonda..since baby lagi kan 
so this is the 1st time Erfan beralih sekolah and I know he needs some time for this
tapi masa ambik waktu balik tadi dia happy je..siap boleh cerita macam-macam apa yang berlaku
and according to the teacher Erfan nangis kejap je..tak lama lepas mummy pegi Erfan ok dah
harap-harap Erfan should be better than today..insyallah
and Ezhan starts his 1st day at school as a  prefect..adoi..macam mana la nanti ni nak kena duty masa assembly
Ezhan tu dah la berat mulut..harap-harap lepas ni akan ada la perubahan pada dia..
supaya lebih ringan mulut & banyak cakap sikit..(mcm mummy dia ni hihi)

NI GAMBAR SNAP PAGI TADI..
MUKA MASING-MASING BLUR JE...
ERFAN SIAP MENGUAP LAGI TU


 MUHAMMAD EZHAN SHAFRI ~ Year 3 this year
  MUHAMMAD ERFAN SHAFRI~5 Years

EDRIANA SAMIHAH~3 years old kindy

TENGOK BETAPA EXCITED NYA MIA

BYE DADDY...

**Kami ada cerita wedding 1st January,will be update soon**

5 comments:

  1. biasalah tuu dik mula2 nie semua in bad mood .. dah lama sok2 ok lah tuu

    edriana same age ngan zahrien but zahrien ok jer .. siap angguk2 bila ayah cakap nak gi kerja dah .. heheh

    ezhan same age with nina .. sebayalah anak2 kita kan dikk :)

    ehh akak baru perasan ena pakai langsir baru ker ?? :))

    ReplyDelete
  2. alahai sian mia...dah takde abgnye sekali yeak kat taska tu hihihi...nak buat camne kan kak...abgnye dah jadi big boy kene laa sekolah lain......

    comel baju uniform dieorg ni kak....

    ReplyDelete
  3. kemain excited si mia
    seronok plak tengok anak akak bersiap2 gi school tu...
    alahai.....

    ReplyDelete
  4. memasing g skolah..hehe..mia kiut!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, January 3, 2011

3 January 2011

Hari pertama melangkah kaki ke sekolah untuk sesi 2011
alhamdulillah semuanya berjalan lancar
walaupun pagi tadi masa hantar Mia ke Tadika Manja Bonda
dia agak sedih sedikit bila Erfan tak turun sama
sebab untuk tahun ni Erfan ke Prasekolah di sekolah mummy
so Mia sorang aje la di Manja Bonda
masa hantar Erfan ke Prasekolah pun mummy ambik masa about 10 minutes jugak nak pujuk Erfan
yela..sebelum ni Erfan memang dah biasa dengan Manja Bonda..since baby lagi kan 
so this is the 1st time Erfan beralih sekolah and I know he needs some time for this
tapi masa ambik waktu balik tadi dia happy je..siap boleh cerita macam-macam apa yang berlaku
and according to the teacher Erfan nangis kejap je..tak lama lepas mummy pegi Erfan ok dah
harap-harap Erfan should be better than today..insyallah
and Ezhan starts his 1st day at school as a  prefect..adoi..macam mana la nanti ni nak kena duty masa assembly
Ezhan tu dah la berat mulut..harap-harap lepas ni akan ada la perubahan pada dia..
supaya lebih ringan mulut & banyak cakap sikit..(mcm mummy dia ni hihi)

NI GAMBAR SNAP PAGI TADI..
MUKA MASING-MASING BLUR JE...
ERFAN SIAP MENGUAP LAGI TU


 MUHAMMAD EZHAN SHAFRI ~ Year 3 this year
  MUHAMMAD ERFAN SHAFRI~5 Years

EDRIANA SAMIHAH~3 years old kindy

TENGOK BETAPA EXCITED NYA MIA

BYE DADDY...

**Kami ada cerita wedding 1st January,will be update soon**

5 comments:

  1. biasalah tuu dik mula2 nie semua in bad mood .. dah lama sok2 ok lah tuu

    edriana same age ngan zahrien but zahrien ok jer .. siap angguk2 bila ayah cakap nak gi kerja dah .. heheh

    ezhan same age with nina .. sebayalah anak2 kita kan dikk :)

    ehh akak baru perasan ena pakai langsir baru ker ?? :))

    ReplyDelete
  2. alahai sian mia...dah takde abgnye sekali yeak kat taska tu hihihi...nak buat camne kan kak...abgnye dah jadi big boy kene laa sekolah lain......

    comel baju uniform dieorg ni kak....

    ReplyDelete
  3. kemain excited si mia
    seronok plak tengok anak akak bersiap2 gi school tu...
    alahai.....

    ReplyDelete
  4. memasing g skolah..hehe..mia kiut!

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015