Monday, January 24, 2011

Hati berbunga riang



Hati saya berbunga riang
sebabnya dapat beli purse yang comel ni
ALICE DESIGN
murah je ni..tapi saya suka
sebab ada colour pink pada ribbon tu
mujur la sekarang ni HARRODS tengah sales kan
beli kat Harrods sini je
mana la ada duit nak terbang jauh-jauh kan..
huhuhu
hari tu dalam dok round tengok purse tu
ada gak berkenan 1 handbag tu
ada rezeki sebelum sales ni berakhir 
teringin jugak nak rembat 1
saya rembat tote bag ni jugak
saja nak guna bawak buku ke sekolah
hihi 1st day nak guna dah berebut dengan cik Mia 
sebab dia suka cartoon-cartoon yang ada pada bag tu 
tunggu la Harrods sales lagi mummy beli untuk Mia pulak ye



6 comments:

  1. phewwittt
    patut ler hati berbunga riang yer kak
    shoppinggggg...
    cun ler..coz' hitam tu mmg masuk ngan kaler pink terang tu

    ReplyDelete
  2. nice!
    ayu pon suke beg harrods..:) bli kat klcc eh? ayu ade shopping beg dia..:) pink kaler...

    ReplyDelete
  3. memang sgt cumei dikkk :)
    hitam dan pink ...

    ReplyDelete
  4. Ala, ruzi br nk ckp phewiiit! Zana cop dulu dah! Cantek! Mantap! Terbaek! Kelas mak! Ruzi x dpt pakai tgk emy pakai pun jadilah. Hehe

    ReplyDelete
  5. cntikkkk!!! aku pon suker la tgk. owh harrods tgh sale je skang. hahaha nama je dok kl. tp dah lama gak x jejak kaki ke klcc tu. ni kalo pi nih, abis la trgoda kang.

    ReplyDelete
  6. cantik kak...lieya pun bekenan dgg purse tu...sebab ade reben2 pink tu...sweet sgt...mmg masuk ngna kaler hitam tu....menyerlah gitu kalernyer....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, January 24, 2011

Hati berbunga riang



Hati saya berbunga riang
sebabnya dapat beli purse yang comel ni
ALICE DESIGN
murah je ni..tapi saya suka
sebab ada colour pink pada ribbon tu
mujur la sekarang ni HARRODS tengah sales kan
beli kat Harrods sini je
mana la ada duit nak terbang jauh-jauh kan..
huhuhu
hari tu dalam dok round tengok purse tu
ada gak berkenan 1 handbag tu
ada rezeki sebelum sales ni berakhir 
teringin jugak nak rembat 1
saya rembat tote bag ni jugak
saja nak guna bawak buku ke sekolah
hihi 1st day nak guna dah berebut dengan cik Mia 
sebab dia suka cartoon-cartoon yang ada pada bag tu 
tunggu la Harrods sales lagi mummy beli untuk Mia pulak ye



6 comments:

  1. phewwittt
    patut ler hati berbunga riang yer kak
    shoppinggggg...
    cun ler..coz' hitam tu mmg masuk ngan kaler pink terang tu

    ReplyDelete
  2. nice!
    ayu pon suke beg harrods..:) bli kat klcc eh? ayu ade shopping beg dia..:) pink kaler...

    ReplyDelete
  3. memang sgt cumei dikkk :)
    hitam dan pink ...

    ReplyDelete
  4. Ala, ruzi br nk ckp phewiiit! Zana cop dulu dah! Cantek! Mantap! Terbaek! Kelas mak! Ruzi x dpt pakai tgk emy pakai pun jadilah. Hehe

    ReplyDelete
  5. cntikkkk!!! aku pon suker la tgk. owh harrods tgh sale je skang. hahaha nama je dok kl. tp dah lama gak x jejak kaki ke klcc tu. ni kalo pi nih, abis la trgoda kang.

    ReplyDelete
  6. cantik kak...lieya pun bekenan dgg purse tu...sebab ade reben2 pink tu...sweet sgt...mmg masuk ngna kaler hitam tu....menyerlah gitu kalernyer....

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015