Sunday, February 6, 2011

ALHAMDULILLAH...


Alhamdulillah..syukur sangat
Selasa baru ni dapat surat dari JPN Melaka
ingat tak cerita masa bulan 12 thn lepas tu
kalau tak ingat boleh recall kat SINI
saya dah dapat surat untuk gred 32
(cis dapat 32 pun nak kecoh macam la dapat gred 52)
hahaha kira ni langkah pertama sebelum saya melangkah ke 41 nanti
tak sangka kejap je urusan ni..
terima kasih banyak-banyak pada HM kat sekolah baru ni
yang beri full support untuk urusan kenaikan gred ni
juga buat PT yang melunaskan segala urusan dokumentasi
hihi yang paling best kenaikan gred tu bermula 1 JULAI 2010
kira backdated la kan...hahaha mula la berangan-berangan dengan itu tunggakan 
apa-apa pun memang syukur sangat la
ni kira rezeki pembukaan 2011
 

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, February 6, 2011

ALHAMDULILLAH...


Alhamdulillah..syukur sangat
Selasa baru ni dapat surat dari JPN Melaka
ingat tak cerita masa bulan 12 thn lepas tu
kalau tak ingat boleh recall kat SINI
saya dah dapat surat untuk gred 32
(cis dapat 32 pun nak kecoh macam la dapat gred 52)
hahaha kira ni langkah pertama sebelum saya melangkah ke 41 nanti
tak sangka kejap je urusan ni..
terima kasih banyak-banyak pada HM kat sekolah baru ni
yang beri full support untuk urusan kenaikan gred ni
juga buat PT yang melunaskan segala urusan dokumentasi
hihi yang paling best kenaikan gred tu bermula 1 JULAI 2010
kira backdated la kan...hahaha mula la berangan-berangan dengan itu tunggakan 
apa-apa pun memang syukur sangat la
ni kira rezeki pembukaan 2011
 

1 comment:

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015