Friday, February 4, 2011

Belanja Makan

Sabtu malam minggu lepas baru ni
kami penuhi jemputan aunty saya
berkumpul ramai-ramai
family side mak saya tapi tu pun tak semua yang dapat datang
ye la..weekend kan pasti nya masing-masing ada hal dengan family
yang mana free tu dapat la hadirkan
malam tadi 6 orang adik beradik mak saya berkumpul
+ anak,menantu & cucu masing-masing
meriah la bahagian atas City park oriental tu
yang memang dah reserved untuk kami
sempat snap few piccas je
sebab bila food sampai dah sibuk layan tekak hahaha
 This is the place
 Mia..yang baru bangun tido so layan susu dulu
 shark fin soup
 butter prawn
 yam & squid..
 crab
 sizzling soft taufu..yummy
Mia & her atuk tumpang hihi

3 comments:

  1. amboii kak oii sedappnyer.... mmg menu tahun baru cina ni... hihhi

    akak sihat? sori linn lama tak online.. hhhuhuh

    ReplyDelete
  2. foods semua nampak yummy..lambang rest tu mcm lambang hpotel hubby Ayu keja la..

    ReplyDelete
  3. Lin..rindu sama awak + itu Umar hihi
    Ayu..kat Seremban 2 tu Ayu,dekat2 dengan Citypark tu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, February 4, 2011

Belanja Makan

Sabtu malam minggu lepas baru ni
kami penuhi jemputan aunty saya
berkumpul ramai-ramai
family side mak saya tapi tu pun tak semua yang dapat datang
ye la..weekend kan pasti nya masing-masing ada hal dengan family
yang mana free tu dapat la hadirkan
malam tadi 6 orang adik beradik mak saya berkumpul
+ anak,menantu & cucu masing-masing
meriah la bahagian atas City park oriental tu
yang memang dah reserved untuk kami
sempat snap few piccas je
sebab bila food sampai dah sibuk layan tekak hahaha
 This is the place
 Mia..yang baru bangun tido so layan susu dulu
 shark fin soup
 butter prawn
 yam & squid..
 crab
 sizzling soft taufu..yummy
Mia & her atuk tumpang hihi

3 comments:

  1. amboii kak oii sedappnyer.... mmg menu tahun baru cina ni... hihhi

    akak sihat? sori linn lama tak online.. hhhuhuh

    ReplyDelete
  2. foods semua nampak yummy..lambang rest tu mcm lambang hpotel hubby Ayu keja la..

    ReplyDelete
  3. Lin..rindu sama awak + itu Umar hihi
    Ayu..kat Seremban 2 tu Ayu,dekat2 dengan Citypark tu..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015