Sunday, February 6, 2011

Kawan baru daddy


Cuti CNY baru ni kami takde kemana-mana pun
duduk rumah je, kemas rumah, selesaikan kerja-kerja tertunggak..
tak macam korang ada yang pegi cuti-cuti M'sia
dan ada yang balik kampung jugak kan??
saya tak balik kampung Seremban sebab
takde orang semua pun sibuk jalan-jalan
dalam cuti tu kami menyambut kedatangan orang baru dalam family kami
mr mini hp
semua pun berebut-rebut nak guna
welcome to the family mr mini hp

4 comments:

  1. ehh.. dah boleh pulak klik komen.. hehehe... tak sabar!!!

    wellcome to the family En.HP MINI... :)

    ReplyDelete
  2. wah best2...ade gajet baru yeak kak hihihihi.......syok ar lepas ni....lieya pun pakai hp mi ni nie...tapi tu laa storage die kecik so kene beli external hard disk.....tapi puas ati laa pakai..sebab senang nak angkut kesane kemari hihihi....

    ReplyDelete
  3. benda baru.. semua nak berebut guna.. hehe.. agak2 bertukar x dell hijau tu dgn yg baru bli ni dgn Mr. Selan? Hehe

    ReplyDelete
  4. saya pun tak gi mana2 cny ni..minggu ni baru nak balik kg..eh sama laa kite HP mini..hehe..tapi saya punye kaler putih:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, February 6, 2011

Kawan baru daddy


Cuti CNY baru ni kami takde kemana-mana pun
duduk rumah je, kemas rumah, selesaikan kerja-kerja tertunggak..
tak macam korang ada yang pegi cuti-cuti M'sia
dan ada yang balik kampung jugak kan??
saya tak balik kampung Seremban sebab
takde orang semua pun sibuk jalan-jalan
dalam cuti tu kami menyambut kedatangan orang baru dalam family kami
mr mini hp
semua pun berebut-rebut nak guna
welcome to the family mr mini hp

4 comments:

  1. ehh.. dah boleh pulak klik komen.. hehehe... tak sabar!!!

    wellcome to the family En.HP MINI... :)

    ReplyDelete
  2. wah best2...ade gajet baru yeak kak hihihihi.......syok ar lepas ni....lieya pun pakai hp mi ni nie...tapi tu laa storage die kecik so kene beli external hard disk.....tapi puas ati laa pakai..sebab senang nak angkut kesane kemari hihihi....

    ReplyDelete
  3. benda baru.. semua nak berebut guna.. hehe.. agak2 bertukar x dell hijau tu dgn yg baru bli ni dgn Mr. Selan? Hehe

    ReplyDelete
  4. saya pun tak gi mana2 cny ni..minggu ni baru nak balik kg..eh sama laa kite HP mini..hehe..tapi saya punye kaler putih:)

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015