Friday, February 18, 2011

Mia & tudung


Pagi ni Tadika MANJA BONDA tempat Mia belajar tu
buat sambutan MAJLIS MAULIDUR RASUL
ada berarak segala la..
Awal minggu hari tu cikgu Mia dah keluarkan surat
pemberitahuan & minta sumbangan berupaya kuih muih
since mummy Mia ni sangat rajin
maka pagi ni tadi Mia bawak 3 bijik chocolate cake
yang telah dibeli di kedai oleh mummy nya
untuk dikongsi bersama kawan-kawan
hehehe mana nak sempat buat-buat kuih ni
semalam baru teringat nak tempah kuih
dah tak sempat dah sure takde orang nak layan
jalan penyelesainya beli kek aje la..
Ni gambar Mia pagi ni
masa mummy tengah iron baju Mia untuk dipakai esoknya tu
dia dah demand nak tudung yang boleh match dengan baju
memandangkan Mia cuma ada 2 helai je tudung
pink & coklat so mummy dengan gigih telah berusaha
mencari tudung colour peach yang boleh match dengan baju dia
adoi aii baru 3 tahun dah demand segala 
sok kot makin besar parah la mummy mia macam ni..

 sampai sekolah tak tahu la
berapa lama dia bertahan dengan tudung diatas kepala tu
sekali sekala Mia bertudung nampak cute la pulak

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Friday, February 18, 2011

Mia & tudung


Pagi ni Tadika MANJA BONDA tempat Mia belajar tu
buat sambutan MAJLIS MAULIDUR RASUL
ada berarak segala la..
Awal minggu hari tu cikgu Mia dah keluarkan surat
pemberitahuan & minta sumbangan berupaya kuih muih
since mummy Mia ni sangat rajin
maka pagi ni tadi Mia bawak 3 bijik chocolate cake
yang telah dibeli di kedai oleh mummy nya
untuk dikongsi bersama kawan-kawan
hehehe mana nak sempat buat-buat kuih ni
semalam baru teringat nak tempah kuih
dah tak sempat dah sure takde orang nak layan
jalan penyelesainya beli kek aje la..
Ni gambar Mia pagi ni
masa mummy tengah iron baju Mia untuk dipakai esoknya tu
dia dah demand nak tudung yang boleh match dengan baju
memandangkan Mia cuma ada 2 helai je tudung
pink & coklat so mummy dengan gigih telah berusaha
mencari tudung colour peach yang boleh match dengan baju dia
adoi aii baru 3 tahun dah demand segala 
sok kot makin besar parah la mummy mia macam ni..

 sampai sekolah tak tahu la
berapa lama dia bertahan dengan tudung diatas kepala tu
sekali sekala Mia bertudung nampak cute la pulak

No comments:

Post a Comment

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015