Monday, February 21, 2011

Not again.. :-(


Not again
tapi itu la hakikatnya
saya sakit gigi lagi
cuma kali ini ceritanya agak berbeza
hari tu gigi graham yang sakit
tapi kali ni gigi bawah depan
bukan sebab lubang tapi goyang
takkan nak pegi dentist cabut
adoi aiii macam mana ni
tapi kesakitan itu amat menganggu
especially during weekend..
buat masa ni memang makan pain killer je
harap-harap sakit tu cepat surut
"PAIN..PAIN GO AWAY COME AGAIN ANOTHER YEAR"

2 comments:

  1. org kata sakit antara sakit yg plg sakit adalah sakit gigi. ek?

    saya lum penah lagi rasa. aduhh, hrp2 jgn la.

    wet well soon kak. :)

    ReplyDelete
  2. aduh kak....
    sakit gigi mmg tak boleh nak buat apa2 kan....

    zana pun sama mcm yong...tak pernah merasa sakit gigi..
    tp laling hubby zana..rajin plak sakit gigi kak

    org kata, time sakit jumpa doc nak cabut pun dia tak nak cabut...lepas sakit hilang, baru dia cabut...betul ke kak?

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Monday, February 21, 2011

Not again.. :-(


Not again
tapi itu la hakikatnya
saya sakit gigi lagi
cuma kali ini ceritanya agak berbeza
hari tu gigi graham yang sakit
tapi kali ni gigi bawah depan
bukan sebab lubang tapi goyang
takkan nak pegi dentist cabut
adoi aiii macam mana ni
tapi kesakitan itu amat menganggu
especially during weekend..
buat masa ni memang makan pain killer je
harap-harap sakit tu cepat surut
"PAIN..PAIN GO AWAY COME AGAIN ANOTHER YEAR"

2 comments:

  1. org kata sakit antara sakit yg plg sakit adalah sakit gigi. ek?

    saya lum penah lagi rasa. aduhh, hrp2 jgn la.

    wet well soon kak. :)

    ReplyDelete
  2. aduh kak....
    sakit gigi mmg tak boleh nak buat apa2 kan....

    zana pun sama mcm yong...tak pernah merasa sakit gigi..
    tp laling hubby zana..rajin plak sakit gigi kak

    org kata, time sakit jumpa doc nak cabut pun dia tak nak cabut...lepas sakit hilang, baru dia cabut...betul ke kak?

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015