Sunday, February 13, 2011

Tanah sekangkang kera

 Entry kali ni nak tayang sikit
sentuhan kreatif mr.hubby
laman kat rumah yang sekangkang  monyet kera tu
di manfaatkan sepenuhnya..
kalau minat semuanya menjadi kan..
kalau malas asyik bagi alasan tak tahu
*saya la tu hi..hi..hi..
yela..hubby saya ni tiap-tiap bulan
dok beli majalah Laman & Impiana
so kalau tak praktikkan rugi la kan
hahaha
ni sikit je dia kata
nanti kalau kat rumah kami kat Seremban tu
lagi macam-macam idea dia ada
menurut kata dia la..
saya ikut aje..tak kisah asalkan saya tak dikerah
hahaha memang dasar PEMALAS :P

 Kolam yang belum ada ikan..
nanti nak pelihara ikan koi dalam ni..


Dah besar dah pokok kemboja tu..
suka kalau time dia berbunga..
cantik je bunganya..pink colour..

6 comments:

  1. wow cantik laa.. tanah sekangkang kera kalau digunakan sebaik mungkin pun dah sangat2 puas hati.. tapi umah kita x de tanah walaupun sekangkang kera huhuhu

    ReplyDelete
  2. Walau sekangkangpun, kalau diolah, cantik lah tu. Yg akak ni ada lah 5 6 kangkang. Tapi..heee..

    Pokok kemboja kat umah akak ni dah besar2 sangat. Ada 5 warna semuanya. Best bila berbung kan.

    ReplyDelete
  3. pandai dimanfaatkan mesti hasilnya memuaskan...sesekali tenagkan fikiran duk luar rumah mesti best kan emy...

    ReplyDelete
  4. eh cantik kak...berbakat gak laki akak bab2 hiasan n deco nie.....cantik nie...betol lieya ckp.....

    kalo dpt laman yg besar sure lagi mcm2 idea abg akak nak hias....

    ReplyDelete
  5. cantik la. tenang je mata memandang. rajin hubby awk emy. sonok ada kolam, leh bela ikan. sy suker tgk ikan, rasa damai je.

    ReplyDelete
  6. cantik.. en. lan mmg kreatif orgnya.. si green fingers.. hehe..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Sunday, February 13, 2011

Tanah sekangkang kera

 Entry kali ni nak tayang sikit
sentuhan kreatif mr.hubby
laman kat rumah yang sekangkang  monyet kera tu
di manfaatkan sepenuhnya..
kalau minat semuanya menjadi kan..
kalau malas asyik bagi alasan tak tahu
*saya la tu hi..hi..hi..
yela..hubby saya ni tiap-tiap bulan
dok beli majalah Laman & Impiana
so kalau tak praktikkan rugi la kan
hahaha
ni sikit je dia kata
nanti kalau kat rumah kami kat Seremban tu
lagi macam-macam idea dia ada
menurut kata dia la..
saya ikut aje..tak kisah asalkan saya tak dikerah
hahaha memang dasar PEMALAS :P

 Kolam yang belum ada ikan..
nanti nak pelihara ikan koi dalam ni..


Dah besar dah pokok kemboja tu..
suka kalau time dia berbunga..
cantik je bunganya..pink colour..

6 comments:

  1. wow cantik laa.. tanah sekangkang kera kalau digunakan sebaik mungkin pun dah sangat2 puas hati.. tapi umah kita x de tanah walaupun sekangkang kera huhuhu

    ReplyDelete
  2. Walau sekangkangpun, kalau diolah, cantik lah tu. Yg akak ni ada lah 5 6 kangkang. Tapi..heee..

    Pokok kemboja kat umah akak ni dah besar2 sangat. Ada 5 warna semuanya. Best bila berbung kan.

    ReplyDelete
  3. pandai dimanfaatkan mesti hasilnya memuaskan...sesekali tenagkan fikiran duk luar rumah mesti best kan emy...

    ReplyDelete
  4. eh cantik kak...berbakat gak laki akak bab2 hiasan n deco nie.....cantik nie...betol lieya ckp.....

    kalo dpt laman yg besar sure lagi mcm2 idea abg akak nak hias....

    ReplyDelete
  5. cantik la. tenang je mata memandang. rajin hubby awk emy. sonok ada kolam, leh bela ikan. sy suker tgk ikan, rasa damai je.

    ReplyDelete
  6. cantik.. en. lan mmg kreatif orgnya.. si green fingers.. hehe..

    ReplyDelete

Terbang selisih siburung kedidi
Terbang berduyun di waktu pagi
Terima kasih daun keladi
di lain 'entry' berjumpa lagi

Copyright to EMY OMAR
Designed by UMIESUEstudio 2015